Gear down mode kapattığımda dram hata ışığı yanıyor

Anladım, bir hata bile RAM'in arızalı olduğunu gösterir. Ha bir hata tabii nerede karşına çıkar belli olmaz, bazen mavi ekrana yol açıyor bazen de sadece FPS düşmesi şeklinde kendisini gösteriyor.

Hata sayısı çok fazla değil, fazla olsa RAM değişimi önerirdim.

Hocam stabilitede herhangi bir kaybım yok hatta OC bile yapabiliyorum belleklerim garantili ama test hala bitmedi ve daha da artarsa diye tedirginim.

Hocam stabilitede herhangi bir kaybım yok hatta OC bile yapabiliyorum belleklerim garantili ama test hala bitmedi ve daha da artarsa diye tedirginim.
1 tane aldıysan zaten testi durdur ve RAM OC ayarlarını değiştir. RAM hakkında şüphen varsa OC'yi geri alıp sadece XMP ayarını açıp MemTest86'ya sok. XMP açtığında bir hata veren RAM ile uğraşmana değmez çünkü.

Olabilir öyle şeyler, yakın zamanda ben de kendi RAM'lerimi Memtest'e sokacağım.

@BerkayZ87 ile halledersiniz siz işin o kısmını. Dediğim gibi ben anlamam pek. :D

1 tane aldıysan zaten testi durdur ve RAM OC ayarlarını değiştir. RAM hakkında şüphen varsa OC'yi geri alıp sadece XMP ayarını açıp Memtest86'ya sok. XMP açtığında bir hata veren RAM ile uğraşmana değmez çünkü.

Hocam Memtest üzerinden baktığımda OC ayarlarımı göstermiyor XMP ayarı var acaba OC yok mu sayıldı yoksa testi XMP üzerinde mi yapıldı çünkü fazla uğraşmak istemiyorum garantiye göndereceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı