Gear S2 Classic Rebooting problemi

Çok çok teşekkür ederim. [emoji846]

Valla o konuda birşey desem yalan olur, ama garantili bir durumu kalmadı yani cihazın, sonuç olarak kullanıcı hatası, ayrıca senin saatin garantisi hala devam ediyor mu ?
Tamam hocam ben bu saati normal garantisine versem olur mu? Orada da 120 ₺ mi isterler?

çözüm bulan olursa lutfen paylaşırsa sevınırım aynı konudan bende muzdarıbım

Çözüm bulan olursa lutfen paylaşırsa sevınırım aynı konudan bende muzdarıbım.

Maalesef konuyu bir çözüme kavuşturamadım.
En sonunda MediaMarkt yani saati aldığım yerin garantisine verdim ve beni yaklaşık 1-2 ay servis için oyalayıp en sonunda ‘'saatiniz pert oldu" gibisinde bir açıklamayla benden ya saati istememi ya da 900 TL'ye aldığım saatin sadece 200 TL'sini barındıran hediye çekini almamı istediler bende hem saati hem de hediye çekini alabilir miyim diye sorduğumda ikisinden birisini alıp kullanamazsın dediler.
En sonunda eskiden de kullandığım Xiaomi Mi Band serisinden Mi Band 4 saatini aldım bir daha da Samsung'dan akıllı saat veya bileklik almam. Saati satarken öve öve bitiremiyorlar ama maalesef garanti konusunda aynı övgüyü alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…