Gear S2 Classic Rebooting problemi

Benim bildiğimde o şekilde ama altı hafif açılmıştı muhtemelen bilekte falan zorlamaktan, ben sana yine beni bilgilendirip cihazı yapmaları durumunda söyleyeceğim eğer bulindugun bölgede yapamayacak olurlarsa da yardımcı olmaya çalışırım. Kaderimiz buymuş [emoji846]
Çok çok teşekkür ederim. [emoji846]

Çözüm bulan olursa lutfen paylaşırsa sevınırım aynı konudan bende muzdarıbım.

Maalesef konuyu bir çözüme kavuşturamadım.
En sonunda MediaMarkt yani saati aldığım yerin garantisine verdim ve beni yaklaşık 1-2 ay servis için oyalayıp en sonunda ‘'saatiniz pert oldu" gibisinde bir açıklamayla benden ya saati istememi ya da 900 TL'ye aldığım saatin sadece 200 TL'sini barındıran hediye çekini almamı istediler bende hem saati hem de hediye çekini alabilir miyim diye sorduğumda ikisinden birisini alıp kullanamazsın dediler.
En sonunda eskiden de kullandığım Xiaomi Mi Band serisinden Mi Band 4 saatini aldım bir daha da Samsung'dan akıllı saat veya bileklik almam. Saati satarken öve öve bitiremiyorlar ama maalesef garanti konusunda aynı övgüyü alamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı