Gear S3 Spotify Çevrimdışı Kullanım

Daha fazla  
Gear S3 aldım. Spotify Wi-Fi bağlı olmadan müzik çalmıyor remove sekmesi çalışmıyor bende mi sıkıntı var anlamadım. Saat üzerinden arama nasıl yapılıyor? Bir de uzaktan kullanma şansımız yok mu bu saati?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kullanıyorum sıkıntı değil çevrimdışı gear da kullanım yok çevrimiçi nete bağlı olman gerek

Bir iki platformda gördüm bağlanmadan spotify üzerinden müzik dinleyenleri bende liste felanda çıkmıyor.
Bide telefona sürekli ihtiyaç duyuyorsak ne anlamı kalır ki ?
Bu arada sorunu çözdüm. Hesabınıza girmeden önce uçak moduna alıp wi-fi açın sonra spotify giriş yapın fakat kesinlikle facebook kullanmayın sonra şarkılarda indirme özelliği geliyor fakat bunu yaptıktan sonra arama felan yaptığınızda kendiliğinden müziğe devam ediyor.

Son düzenleme:
Gear S3 aldım. Spotify Wi-Fi bağlı olmadan müzik çalmıyor remove sekmesi çalışmıyor bende mi sıkıntı var anlamadım. Saat üzerinden arama nasıl yapılıyor? Bir de uzaktan kullanma şansımız yok mu bu saati?
Spotify yeni sürümlerinde sıkıntı oluyor. Ben 8.4.79.612 sürümünü kullanıyorum. Sıkıntısız çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı