K kyliaa22 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 32 25 Haziran 2018 #1 Selamlar ben GearBest'den bir ürün aldım ve karşısında makbuzu onayla diye bir yazı çıktı. Pek anlamadım makbuzu onaylamam gerekli mi? Ya da ne işe yarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2018
Selamlar ben GearBest'den bir ürün aldım ve karşısında makbuzu onayla diye bir yazı çıktı. Pek anlamadım makbuzu onaylamam gerekli mi? Ya da ne işe yarıyor?
Çözüm SpermMan 25 Haziran 2018 Ürünün eline ulaştığını belirtmiş oluyorsun ve mağaza da Gearbest'ten parasını alıyor. Eline ulaşmadan onaylama.
Ürünün eline ulaştığını belirtmiş oluyorsun ve mağaza da Gearbest'ten parasını alıyor. Eline ulaşmadan onaylama.
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #2 Gittigidiyordaki sistem gibi düşün ürün sağlam geldiyse onaylarsın para yatar gelmediyse dispute açarsın paranı alırsın. Artı 0 Eksi
Gittigidiyordaki sistem gibi düşün ürün sağlam geldiyse onaylarsın para yatar gelmediyse dispute açarsın paranı alırsın.
Mrf Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #3 Ürün eline ulaşmadan onaylama. Artı 0 Eksi
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #4 Ürünün eline ulaştığını belirtmiş oluyorsun ve mağaza da Gearbest'ten parasını alıyor. Eline ulaşmadan onaylama. Artı 0 Eksi Çözüm
Ürünün eline ulaştığını belirtmiş oluyorsun ve mağaza da Gearbest'ten parasını alıyor. Eline ulaşmadan onaylama.
K kadirreis Hectopat Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2018 #5 SpermMan dedi: Ürünün eline ulaştığını belirtmiş oluyorsun ve mağaza da Gearbest'ten parasını alıyor. Eline ulaşmadan onaylama. Genişletmek için tıkla... B SpermMan dedi: Ürünün eline ulaştığını belirtmiş oluyorsun ve mağaza da Gearbest'ten parasını alıyor. Eline ulaşmadan onaylama. Genişletmek için tıkla... Ben elime ulasmadan onayladim bisey olurmu? Artı 0 Eksi
SpermMan dedi: Ürünün eline ulaştığını belirtmiş oluyorsun ve mağaza da Gearbest'ten parasını alıyor. Eline ulaşmadan onaylama. Genişletmek için tıkla... B SpermMan dedi: Ürünün eline ulaştığını belirtmiş oluyorsun ve mağaza da Gearbest'ten parasını alıyor. Eline ulaşmadan onaylama. Genişletmek için tıkla... Ben elime ulasmadan onayladim bisey olurmu?