Gearbest'den Colorful iGame GTX 1060 Alınır mı?

Sordum var dediler ancak yurt dışındaki stoklarında olduğu için yine bekleyeceğim.
Artık 300₺ daha fazla vermem gerekecek kur düşse de artsa da haklı haksız zam yapıyorlar.
Hayır, stok var dedilerse bu TR için geçerlidir. Olmayınca yurt dışından gelir.

Bence TR'den alın. Yurt dışında alınca vergilerle aynı fiyata denk gelecektir.

Öyle olacak gibi ya dün 1320₺ olan şey şimdi 1420₺.

Kesin bu vergiyi ödemek zorunda mıyım. Aliexpress olsa neyse de Gearbest vergi politikasını tam anlayamadım.

Son düzenleme:
Nanokatalog öneririm aynı şekilde bende ordan almayı planlıyorum garanti konusunda bilgim pek yok ama ürün bozuk veya arıza olunca değiştiriyorlarmış da yurt dışından getirtiolar dün alacagım kart 80 tl arttı sadece 1 gecede bir çok olumlu yorumda var ama bir çokda olumsuz yorumda var sana kalmış stokları sor ama almadan önce 3 4 hafta bekletirler yoksa yurt dısından alacagın ürüne yüzde 20 gümrük katarsan 1350 tl civarlarına gelecektir

Nanokatalog öneririm aynı şekilde bende ordan almayı planlıyorum garanti konusunda bilgim pek yok ama ürün bozuk veya arıza olunca değiştiriyorlarmış da yurt dışından getirtiolar dün alacagım kart 80 tl arttı sadece 1 gecede bir çok olumlu yorumda var ama bir çokda olumsuz yorumda var sana kalmış stokları sor ama almadan önce 3 4 hafta bekletirler yoksa yurt dısından alacagın ürüne yüzde 20 gümrük katarsan 1350 tl civarlarına gelecektir
1300'e geliyor 110 ₺ daha ucuz oluyor vergiyle ama kararsızım keşke dün döviz almak yerine ekran kartını alsaydım kaç para arttı bir gecede.

1300'e geliyor 110 ₺ daha ucuz oluyor vergiyle ama kararsızım keşke dün döviz almak yerine ekran kartını alsaydım kaç para arttı bir gecede.
dolar yaktı bizi de bence nanokatalogdan almanızı tavsiye ederim en azından karşınızda türk biriyle konuşursunuz diğeri daha fazla yoracaktır.Ama siz bilirsiniz bende alışveriş yapmadım gerçi nanokatalogda aynıdır stokta yoksa oda yorar
Ha bide 1380 tlye gelior gümrükle 1150tlnin yüzde 20 si 230 yapar bence 15 20tl fazla verin nanodan alın

dolar yaktı bizi de bence nanokatalogdan almanızı tavsiye ederim en azından karşınızda türk biriyle konuşursunuz diğeri daha fazla yoracaktır.Ama siz bilirsiniz bende alışveriş yapmadım gerçi nanokatalogda aynıdır stokta yoksa oda yorar
Ha bide 1380 tlye gelior gümrükle 1150tlnin yüzde 20 si 230 yapar bence 15 20tl fazla verin nanodan alın
Öyle olacak gibi. Dolar can yakıyor. Dövizim olsa bile ürünlere gelen zam artıştan daha fazla.
Aldığınız her ürünün 1 yıl garantisi olacak. Nano Katalog'tan aldığınızda da 1 yıl garanti oluyor.
2 yıl garantileri varmış ürünlerin.
Bu ürünlerin neden hiç birinde yorum yok?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı