Gears 5 oynanır mı?

S

Silinen üye 106715

Ziyaretçi
Oyun güzel mi? Diğer oyunlarını oynamak istemiyorum, 1 ay sürem var zaten. Güzelse oynayacağım. Ve uzun mu?

Evet oyun aşırı güzel, hikayesi beni çok sardı, oynamaya değer bir oyun. Uzunluğunu hiç dikkat etmedim ama 10 - 15 saat yazıyor internette, eğer oyunu bilmiyorsan daha da uzun olacaktır. Grafik ve senaryo olarak çok beğendim oyunu, tekrar indireceğim GoW 4'den sonra.

Hangi yaratıklar? Oyunu bitirdim ama böyle "çok zor" ölen yaratıklara denk gelmedim, oyunu en son 4 ay önce bitirmiştim belki de unuttum.
Gerçi "çok zor" kavramı bana göre çok zordu. Size kolay gelmiş olabilir ama ben FPS oyuncusuyum,
ne işim var şu sürü hâlinde havada giden yüzlerce yaratığa yüzlerce mermi sıkmaya...

Ben de FPS oyuncusuyum, hatta Gears 5 oynarken kendi kendime dedim ki TPS oyununu hiç sevmem ama omuz kamerası gayet başarılı geldi. Harbiden şu havada yüzlerce olan böceğe sıkmak biraz sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…