S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Oyun güzel mi? Diğer oyunlarını oynamak istemiyorum, 1 ay sürem var zaten. Güzelse oynayacağım. Ve uzun mu?
Hangi yaratıklar? Oyunu bitirdim ama böyle "çok zor" ölen yaratıklara denk gelmedim, oyunu en son 4 ay önce bitirmiştim belki de unuttum.Aksiyon olarak güzel. Bazı yaratıklar çok zor ölüyor, sinir edebiliyor. Bir süreden sonra sıktı beni oyun.
Gerçi "çok zor" kavramı bana göre çok zordu. Size kolay gelmiş olabilir ama ben FPS oyuncusuyum,Hangi yaratıklar? Oyunu bitirdim ama böyle "çok zor" ölen yaratıklara denk gelmedim, oyunu en son 4 ay önce bitirmiştim belki de unuttum.
Ben de FPS oyuncusuyum, hatta Gears 5 oynarken kendi kendime dedim ki TPS oyununu hiç sevmem ama omuz kamerası gayet başarılı geldi. Harbiden şu havada yüzlerce olan böceğe sıkmak biraz sinir bozucu.Gerçi "çok zor" kavramı bana göre çok zordu. Size kolay gelmiş olabilir ama ben FPS oyuncusuyum,ne işim var şu sürü hâlinde havada giden yüzlerce yaratığa yüzlerce mermi sıkmaya...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.