Geç uykuya dalmak

Yusuf Aydıner

Decapat
Yıllardır bu sorunu çekiyorum. 11 de uyumaya çalışsam gece 2-3'e kadar anca uyuyabiliyorum. İlk 10-15 dakikada her seferinde uykuya dalıyor gibi oluyorum sonra bir anda ne oluyorsa tüm uykum kaçıyor. Böyle ola ola uyumam gece 3'ü buluyor, ne yapmalıyım?

Yıllardır bu sorunu çekiyorum. 11 de uyumaya çalışsam gece 2-3'e kadar anca uyuyabiliyorum. İlk 10-15 dakikada her seferinde uykuya dalıyor gibi oluyorum sonra bir anda ne oluyorsa tüm uykum kaçıyor. Böyle ola ola uyumam gece 3'ü buluyor, ne yapmalıyım?
Ben uykumu düzenlemeye çalıştığım günde kendimi fazla yoracak işler yapıyorum. İster istemez o saatte uyuyorum. Bir kaç güne oluşuyor düzen.

Kendimi bildim bileli aynı sizin gibi yatağa girince uykuya dalmam saatler sürüyor. Bu bir problem midir bilmiyorum. Gerek babam gerekse eşim tabiri caizse yastığı görünce uykuya dalıyorlar, kıskanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı