Geç yatmanın zararları nelerdir?

Ben 1.5 senedir gece yarısı 3-4 arası yatıyorum bazı günler uyumuyorum bile hiçbir şey olmadı şu ana kadar kalp krizi falan pek inanmadım açıkçası uykusuzluğa dayanikligim arttı sadece

İnternete bakınca benim ölmüş olmam gerekiyor hocam, takmayın oraları. Geç de olsa 8 saat uyuduktan sonra pek bir şey olacağını zannetmiyorum. Mesela her gün sabah 5-7 arasında yatıyorum ben.

İnternete bakınca benim ölmüş olmam gerekiyor hocam, takmayın oraları. Geç de olsa 8 saat uyuduktan sonra pek bir şey olacağını zannetmiyorum. Mesela her gün sabah 5-7 arasında yatıyorum ben.

Hocam sizde haklısınız.
Ben 1.5 senedir gece yarısı 3-4 arası yatıyorum bazı günler uyumuyorum bile hiçbir şey olmadı şu ana kadar kalp krizi falan pek inanmadım açıkçası uykusuzluğa dayanikligim arttı sadece

Ya bana da olmadı ama bilemiyorum açıkçası ben yattığımda falan 1.5 Q kadar yattığım oluyor o yüzden bende bir şey olacağını sanmıyorum.

Boyun uzadı mi bari düzene soktun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…