Geç yatmanın zararları nelerdir?

Ben 1.5 senedir gece yarısı 3-4 arası yatıyorum bazı günler uyumuyorum bile hiçbir şey olmadı şu ana kadar kalp krizi falan pek inanmadım açıkçası uykusuzluğa dayanikligim arttı sadece :)

İnternete bakınca benim ölmüş olmam gerekiyor hocam, takmayın oraları. Geç de olsa 8 saat uyuduktan sonra pek bir şey olacağını zannetmiyorum. Mesela her gün sabah 5-7 arasında yatıyorum ben.

Hocam :D sizde haklısınız.
Ben 1.5 senedir gece yarısı 3-4 arası yatıyorum bazı günler uyumuyorum bile hiçbir şey olmadı şu ana kadar kalp krizi falan pek inanmadım açıkçası uykusuzluğa dayanikligim arttı sadece :)

Ya bana da olmadı ama bilemiyorum açıkçası ben yattığımda falan 1.5 Q kadar yattığım oluyor o yüzden bende bir şey olacağını sanmıyorum.

İnternetten bakarsan tabii böyle şeyler çıkar. Eğer uzamak istiyorsan saat 11-3 arası uykuda olman lazım. Büyüme hormonu bu saatlerde salgılanıyor. Her şeye inanma internetteki. Saat 1 de uyanıyorsun bu arada geç yatınca. Bende 14 yaşındayım ve hep saat 4 buçukta yatıyorum. Ama düzene sokacağım. Okullar açılınca sende sokarsın. Ama hemen istiyorsan saat sabah 11 de kalk.

Boyun uzadı mi bari düzene soktun mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı