OPwarchef Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 388 Çözümler 1 Yer Ankara 24 Nisan 2020 #11 r.yasar10 dedi: Ben de Türk Telekom kablosuz internet kullanıyorum yani Turkcell'in Superbox'ı ile aynı olandan. Kotam 100GB bu olay bende de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Türk Telekom kullanıyorum ben.
r.yasar10 dedi: Ben de Türk Telekom kablosuz internet kullanıyorum yani Turkcell'in Superbox'ı ile aynı olandan. Kotam 100GB bu olay bende de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Türk Telekom kullanıyorum ben.
E elbeziHANDAN Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 543 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2020 #12 Aylık ortalama 600-1000 GB kullanım yapıyoruz evde. İyi ki Millenicom gibi şirketler var, yoksa kota hesaplar dururdum.
Aylık ortalama 600-1000 GB kullanım yapıyoruz evde. İyi ki Millenicom gibi şirketler var, yoksa kota hesaplar dururdum.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2020 #13 OPwarchef dedi: Bilmiyorum. Türk Telekom kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Benimki de Türk Telekom zaten. Ama altyapı olmadığı için kablosuz kullanıyoruz. Onda da geçerli midir bu?
OPwarchef dedi: Bilmiyorum. Türk Telekom kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Benimki de Türk Telekom zaten. Ama altyapı olmadığı için kablosuz kullanıyoruz. Onda da geçerli midir bu?
OPwarchef Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 388 Çözümler 1 Yer Ankara 24 Nisan 2020 #14 r.yasar10 dedi: Benimki de Türk Telekom zaten. Ama altyapı olmadığı için kablosuz kullanıyoruz. Onda da geçerli midir bu? Genişletmek için tıkla... Geçerli olabilir. En doğru yanıtı müşteri temsilcisinden alırsınız.
r.yasar10 dedi: Benimki de Türk Telekom zaten. Ama altyapı olmadığı için kablosuz kullanıyoruz. Onda da geçerli midir bu? Genişletmek için tıkla... Geçerli olabilir. En doğru yanıtı müşteri temsilcisinden alırsınız.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2020 #15 TeknoFix29 dedi: Hayır düşmüyor benim 40 GB AKN paketim var gece 2 sabah 8 arası download yapıyorum kotadan yemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki 2'den önce başlatırsak indirmenin saat 2'den sonra yapılan kısmı kotadan düşer mi?
TeknoFix29 dedi: Hayır düşmüyor benim 40 GB AKN paketim var gece 2 sabah 8 arası download yapıyorum kotadan yemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki 2'den önce başlatırsak indirmenin saat 2'den sonra yapılan kısmı kotadan düşer mi?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Nisan 2020 #16 r.yasar10 dedi: Peki 2'den önce başlatırsak indirmenin saat 2'den sonra yapılan kısmı kotadan düşer mi? Genişletmek için tıkla... Evet düşer.
r.yasar10 dedi: Peki 2'den önce başlatırsak indirmenin saat 2'den sonra yapılan kısmı kotadan düşer mi? Genişletmek için tıkla... Evet düşer.