Ben de Türk Telekom kablosuz internet kullanıyorum yani Turkcell'in Superbox'ı ile aynı olandan. Kotam 100GB bu olay bende de geçerli mi?
Bilmiyorum. Türk Telekom kullanıyorum ben.
Ben de Türk Telekom kablosuz internet kullanıyorum yani Turkcell'in Superbox'ı ile aynı olandan. Kotam 100GB bu olay bende de geçerli mi?
Benimki de Türk Telekom zaten. Ama altyapı olmadığı için kablosuz kullanıyoruz. Onda da geçerli midir bu?Bilmiyorum. Türk Telekom kullanıyorum ben.
Geçerli olabilir. En doğru yanıtı müşteri temsilcisinden alırsınız.Benimki de Türk Telekom zaten. Ama altyapı olmadığı için kablosuz kullanıyoruz. Onda da geçerli midir bu?
Peki 2'den önce başlatırsak indirmenin saat 2'den sonra yapılan kısmı kotadan düşer mi?Hayır düşmüyor benim 40 GB AKN paketim var gece 2 sabah 8 arası download yapıyorum kotadan yemiyor.
Evet düşer.Peki 2'den önce başlatırsak indirmenin saat 2'den sonra yapılan kısmı kotadan düşer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.