Gece 3 gibi zil çalıyor

Hocam, o rüyada anime kızı hayal etsek olur mu?

Hocam, o rüyada anime kızı hayal etsek olur mu?
Hayır . Sen istediğin şeyi görmüyorsun, gerçek dünyada oluyorsun ve rüya olduğunu farkına varıyorsun. Normal rüyada eğer rüyada olduğunu anlayıp uyanamazsan Lucid Rüya'ya geçiş yaptın demektir. Anime kızları biraz zor .

Dediğin şeyi ben yaşadım galiba daha önce, aynen ayırt edemedim ama uyanık bir şekilde yaşadım. Dediğim gibi oyun oynarken bayılma meyerse buymuş. Bir anda beynim durmaya başladı ve aklım almadı neredeyim ben diyorum içimden. 30 ila 45 saniye boyunca sürdü ve uzanmaya çalıştım. Çenem tutuluyordu, beyaz olan duvarlar daha da bembeyaz olmuştu.

Nasıl yani hocam ne işe yarıyor bunları yapınca ? .

Nasıl yani hocam ne işe yarıyor bunları yapınca ? .
Zevk, orgazm oluyorsun (!) . Yani gerçek dünya ile rüyayı ayırt ediyorsun ama tüm acıları, ağrıları vesaire hissedebiliyorsun. Yani sanki rüyanın gerçekten kendi vücudun ile içindeymişsin gibi. Ve bazı kişiler 1-2 hafta rüyada kaldıklarını söylüyorlar. Bazıları uzaya çıktığını vesaire...

Hocam ben hiç rüya görmüyorum nedense. Uyuyorum ve uyanıyorum. Yani rüya vb. şeyler görmüyorum nedendir? En son 2-3 yıl önce rüya görmüştüm sanırsam.

Hocam ben hiç rüya görmüyorum nedense. Uyuyorum ve uyanıyorum. Yani rüya vb. şeyler görmüyorum nedendir? En son 2-3 yıl önce rüya görmüştüm sanırsam.
Rüyacı değilim hocam . İnternetten gördüğüm bilgileri paylaştım ben. Neyse, konu sapmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…