Gece 4 bardak cola içmek zararlı mıdır?

Kola içme.
Yoğurt ye bitki çayı iç.

Sizce en fazla ne olur?
4 bardak olarak düzeltelim.

Ben bir dönem, üniversiteye ilk gittiğim zamanlar tüm gün manyak gibi acılı yemekler, mantıklı mantıksız zamanda içilen kola vb asitli içeceklerle sınırları çok zorlamıştım, sonra o yaz döneminde şiddetli mide yanmaları ortaya çıktı. Bünyeyi çok zorlarsanız sağlığınız gider. Sonra bunları tüketmediğim halde bile midem yine de yandığı oluyordu, karbonatlı sular, mide koruyucuları vs derken 2 yıl boyunca belirli aralıklarla bu mide yanması ile uğraştım. Artık eskisi kadar acı yemiyorum, çok daha az ve kolayı da eskiye göre hiç içmiyorum. Son zamanlarda bitti sayılır ama yine de bazen tekrar o yanmalar başlayacak diye korkuyorum. Aman dikkat.

Hocam önümüzdeki 2 gün bu sese hazır olun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sek içmeyin hocam araya ekmek bişey fıraltın.
Ayriyetten ishale iyi gelir ishal yapmaz.

Çay bardağıyla kola içsen yine zararlıdır. Günün hangi saati olduğu farketmez. Ama kolanın zararlı olduğu zaten bilinen bir gerçek olduğu için bu sorudan kastının "4 bardak kola bana ciddi zarar verir mi?" olduğunu düşünüyorum ki onun cevabı hayır. 4 bardak kola içtin diye krize girmezsin.

Paslanan vidalara kola döküldüğünde rahatlıkla açılabildiğini düşünürsek. Kola her daim vücudumuza çok zarar veren bi içecektir. Kolayı çok seven biri olarak mümkün mertebe azaltmak gerek
pH'ı 1 olan bir sıvı metallere zararlıdır fakat midemize zarar vermez. Saçma bir önerge.

Sabah gece öğlen fark etmiyor kolanın 1 bardağı da zararlıdır 4 bardağı da. Vücudunuza girmesi gereken şeker miktarından çok çok fazlasını vücudunuza sokar. Ömrünüzü de kısaltır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…