Rhombeuz Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #71 Leon Dayı dedi: Dil çorbasını İlk kez duydum Genişletmek için tıkla... Dil çorbası müthiştir. Kötü koku da olmaz. Yalnız bu tarz çorbalar her yerde içilmez. Temiz yapan meşhur bir yerde denersen beğeneceğine eminim.
Leon Dayı dedi: Dil çorbasını İlk kez duydum Genişletmek için tıkla... Dil çorbası müthiştir. Kötü koku da olmaz. Yalnız bu tarz çorbalar her yerde içilmez. Temiz yapan meşhur bir yerde denersen beğeneceğine eminim.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 10 Ağustos 2022 #72 Leon Dayı dedi: Dil çorbasını İlk kez duydum Genişletmek için tıkla... Ben de. Rhombeuz dedi: Dil çorbası müthiştir. Kötü koku da olmaz. Yalnız bu tarz çorbalar her yerde içilmez. Temiz yapan meşhur bir yerde denersen beğeneceğine eminim. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü de güzel duruyormuş.
Leon Dayı dedi: Dil çorbasını İlk kez duydum Genişletmek için tıkla... Ben de. Rhombeuz dedi: Dil çorbası müthiştir. Kötü koku da olmaz. Yalnız bu tarz çorbalar her yerde içilmez. Temiz yapan meşhur bir yerde denersen beğeneceğine eminim. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü de güzel duruyormuş.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #73 Sezar salata tercihim. Ama yoksa sezar salata yoğurda elma rendeler iyice karıştırıp yerim.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 10 Ağustos 2022 #74 Sucukluİşlemci dedi: Gece-Geç saatlerde acıkıyorum. Fazla kilo aldırmayan lezzetli ve kolay yiyecek ne önerirsiniz sandviç gibi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim alıyorsun lavaşı üzerine biraz bal ve bir avuç fıstık döküyorsun sarıyorsun yiyorsun denendi onaylandı 2-3 saat tutuyor.
Sucukluİşlemci dedi: Gece-Geç saatlerde acıkıyorum. Fazla kilo aldırmayan lezzetli ve kolay yiyecek ne önerirsiniz sandviç gibi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim alıyorsun lavaşı üzerine biraz bal ve bir avuç fıstık döküyorsun sarıyorsun yiyorsun denendi onaylandı 2-3 saat tutuyor.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #75 icasilverballers dedi: Kardeşim alıyorsun lavaşı üzerine biraz bal ve bir avuç fıstık döküyorsun sarıyorsun yiyorsun denendi onaylandı 2-3 saat tutuyor. Genişletmek için tıkla... Hem kalori hem şeker. Bal doğal ise eyvallah ama değilse önüne kocaman bir biftek koyup yese daha mantıklı.
icasilverballers dedi: Kardeşim alıyorsun lavaşı üzerine biraz bal ve bir avuç fıstık döküyorsun sarıyorsun yiyorsun denendi onaylandı 2-3 saat tutuyor. Genişletmek için tıkla... Hem kalori hem şeker. Bal doğal ise eyvallah ama değilse önüne kocaman bir biftek koyup yese daha mantıklı.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 10 Ağustos 2022 #76 Silinen üye dedi: Hem kalori hem şeker. Bal doğal ise eyvallah ama değilse önüne kocaman bir biftek koyup yese daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bal nasıl yapay olabiliyor ki bahsettiğim avanarza balı gidip gergedan balı alırsan yeme tabi.
Silinen üye dedi: Hem kalori hem şeker. Bal doğal ise eyvallah ama değilse önüne kocaman bir biftek koyup yese daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bal nasıl yapay olabiliyor ki bahsettiğim avanarza balı gidip gergedan balı alırsan yeme tabi.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #77 icasilverballers dedi: Bal nasıl yapay olabiliyor ki bahsettiğim avanarza balı gidip gergedan balı alırsan yeme tabi. Genişletmek için tıkla... Bal tadında olan ama bal olmayan ballar var. Bununda sahtesi var yani ve marka balların ayrıca kahvaltılık tek kullanımlık ballar öyle.
icasilverballers dedi: Bal nasıl yapay olabiliyor ki bahsettiğim avanarza balı gidip gergedan balı alırsan yeme tabi. Genişletmek için tıkla... Bal tadında olan ama bal olmayan ballar var. Bununda sahtesi var yani ve marka balların ayrıca kahvaltılık tek kullanımlık ballar öyle.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 10 Ağustos 2022 #78 Silinen üye dedi: Bal tadında olan ama bal olmayan ballar var. Bununda sahtesi var yani ve marka balların ayrıca kahvaltılık tek kullanımlık ballar öyle. Genişletmek için tıkla... Marketten al. Ekmek arası cheetos da deneyebilirsin.
Silinen üye dedi: Bal tadında olan ama bal olmayan ballar var. Bununda sahtesi var yani ve marka balların ayrıca kahvaltılık tek kullanımlık ballar öyle. Genişletmek için tıkla... Marketten al. Ekmek arası cheetos da deneyebilirsin.
5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 10 Ağustos 2022 #79 icasilverballers dedi: Marketten al. Ekmek arası cheetos da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o abartı biraz, benim tavsiyem ekmek arası ton balıklı sandviç olur.
icasilverballers dedi: Marketten al. Ekmek arası cheetos da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o abartı biraz, benim tavsiyem ekmek arası ton balıklı sandviç olur.
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #80 Çiğ köfte.