Gece Aniden Uyanıp Cisim Gormek

Doğruluğu tartışılır ama sırt üstü yatınca yaşadığınız odayı rüya aleminde görüyor olabilirsiniz. Uyku felci nedeniyle bu tarz varlıkları da görüyor olabilirsiniz. Dediğim gibi doğruluğu kesin değil bir yerde okumuştum.

Vay be neredeyse 2 yıl geçmiş aradan merak edenler için artık bir korkum yok insan karanlık korkusunu yenince bir şeyi kalmıyor o gece gördüğüm halüsinasyonlarda muhtemelen etkilendiğim korku filmlerinden ötürüdür, neyse ben korkumu yendim sizinde yenmeniz dileğiyle hoşça kalın.

Gece aniden uyandığında gördüğün cisim büyük ihtimalle rüyanda gördüğün cisim olabilir. Korkudan dolayı vücut savunma pozisyonuna geçiyor olabilir.

Ben de aynısını yaşadım 8 yaşındayken yüzümün aynısı kapıdan bana bakıyordu 1 sene sonra tavanda sanki başka bir dünyayı izliyormuş gibi hissettim. Aynı zamanda benim hareketlerimi yapandır çöp adam da vardı, o günden sonra her zaman tavan da bir ağsa olduğunu gördüm ama gölge olarak aslında ağsa sadece geceleri çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…