Gece Aniden Uyanıp Cisim Gormek

Bence sadece göz yanılması. İnsan zihni bu tarz hayaller görmemize neden olabiliyor. Aklınızdan geçenler, ya da uyurken vücutta dolaşan kanın ritmindeki değişiklikler o esnada bilinçsizce birşeyler hayal etmenize; hatta karşınızdaki masa üzerinde duran masa lambasını bile tuhaf bir yaratık gibi görmenize sebep olabilir. Yapmanız gereken şey, sakin olup; gördüklerinizin gerçek olmadığını düşünmenizdir. Buna benzer olaylar halk arasında ''karabasan'' olarak adlandırılan ama hiç de öyle olmayan sadece bedenin tepkileri olarak bilinen fiziksel şeylerdir. Biraz korkutabilir insanı ama umursamayın gitsin. Tabi bu söylediklerim ''hap hup'' falan yoksa geçerlidir.😀

Merhabalar, son zamanlarda arada bir başıma gelen olaydan bahsetmek istiyorum gece uyurken aniden uyanıyorum gece yarısı vakti ve uyandığımda ilk başta arada bir böyle cisimler görüyorum bazen köpeğe benzer bir şey bazen annem ya da kardeşim bana bakıyor vs. sonra iyice baktığımda kayboluyor.
Halüsinasyon olduğunu düşünüyorum, tam ayilamadigimdan dolayı anneme anlattım Felak vs. oku dedi bir de 2 hafta önce sanki gerçekmiş gibi perdede yılan mi dersin örümcekli dersin bir şey gördum sanki gerçekmiş gibi ağladım o anlık korkudan, korku filmi izlemiştim somestirin başında, hala aklımda ondan olabilir mi?
aynı olay banada oluyor dün akşam kurt kafası görmüştüm bastım tekmeyi eğer birşey görürsen korkma uyumaya devam et ve sakın biryere odaklanma hep gözünü kaçır yani sabit biryerde tutma gözünü

Merhabalar, son zamanlarda arada bir başıma gelen olaydan bahsetmek istiyorum gece uyurken aniden uyanıyorum gece yarısı vakti ve uyandığımda ilk başta arada bir böyle cisimler görüyorum bazen köpeğe benzer bir şey bazen annem ya da kardeşim bana bakıyor vs. sonra iyice baktığımda kayboluyor.
Halüsinasyon olduğunu düşünüyorum, tam ayilamadigimdan dolayı anneme anlattım Felak vs. oku dedi bir de 2 hafta önce sanki gerçekmiş gibi perdede yılan mi dersin örümcekli dersin bir şey gördum sanki gerçekmiş gibi ağladım o anlık korkudan, korku filmi izlemiştim somestirin başında, hala aklımda ondan olabilir mi?
Bu bana 3 defa oldu 1. Üzerimde yürüyen örümcek vardı 2. Duvarda 15-20 Tane insan posteri gördüm 3. Duvarda 1 Metrelik falan kocaman tarantula yürüyordu hepsinde de fırlayarak yataktan çıkmıştım konuyu takipteyim. :D

(Lan konuyu kim hortlattı 2019'un konusuymuş.)

Ben de çok net hatırladığım bir şey yaşamıştım. Ya rüyaydı ya da uyku sersemliğiyle öyle sandım, bilmiyorum. Gece vaktiydi, birden gözlerimi açtım, doğruldum ve odanın kapısında "birisini" gördüm. Tabi ki gerçek değildi, silüet bile yoktu. Ne görmek isterseniz onu görürsünüz.

Lütfen bana da yardım edin ayda 2 3 kere sık sık görüyorum gece uyurken aniden gözüme tavanda kuş büyüklügünde gözü agzı olmayan uçan varlık görüyorum önce korkudan yüzünü göremiyordum ama şimdi yüzü bile olmadığını gördüm sadece uçuyor ve hep de uçan varlık görüyorum 10 kere falan görmüşlügüm var ve her gördüğümde anne diyerekten bagırıyorum.

Kanka korkutmak gibi olamasında yılan örümcek köpek falan falan musallat diye biliyorum insan falan görüyosan ilk ayaklarına falan bak.

Lütfen bana da yardım edin ayda 2 3 kere sık sık görüyorum gece uyurken aniden gözüme tavanda kuş büyüklügünde gözü agzı olmayan uçan varlık görüyorum önce korkudan yüzünü göremiyordum ama şimdi yüzü bile olmadığını gördüm sadece uçuyor ve hep de uçan varlık görüyorum 10 kere falan görmüşlügüm var ve her gördüğümde anne diyerekten bagırıyorum.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun durumunuz umarım düzelir. Dininiz müslümanlık ise tavsiyem kuran okuyup abdestli durmaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı