Uyku moduna alma ayarını açık unutup benim gibi sabah neşeli neşeli oyununun başına oturup oynaycağını sananlar gibi olma. Bunun dışında bilgisayar bir zararı olmaz.
Hangi komut acaba söyler misin rica etsem
Geceleyin ebeveynlerinden biri kalkarsa sabaha kadar PC oynamış damgası yersin. Bir keresinde bende açık bırakmıştım babam gecenin köründe bir tokat çakmıştı bir de uyuyor numarası yapıyor diye.(Uyumuştum gerçekten)
İlk defa öğrendim çok sağol işime yarıcak"Shutdown -s -f -t" bu komutu yazdıktan sonra, -t'den sonra kapanmasını istediğiniz zamana kalan süreyi saniye cinsinden yazın. Örneğin 2 saatse 7200 5 saatse 18000 gibi.
Bilgisayar canlı bir şey değil ki dinlenmesine gerek yok.Arkadaşlar şu an da GTA 5 indiriyorum ve 95 GB'dan 40'ı inmiş bulunmakta, az sonra yatacağım ve bilgisayarımı açık bırakıp yarın saat 10-11 gibi kalkıp indirilmiş ise bilgisayarı dinlendirmeyi düşünüyorum. Bıraksam bir sorun olur mu? Veya bırakayım fakat şunları şunları vs. yap diyeceğiniz bir şey var mı?
Hiçbir şey yapılmadığında bilgisayar belli bir sürede kendi kendine kapanıyor o ayarları kapattığından emin olup açık bırakabilirsin.Arkadaşlar şu an da GTA 5 indiriyorum ve 95 GB'dan 40'ı inmiş bulunmakta, az sonra yatacağım ve bilgisayarımı açık bırakıp yarın saat 10-11 gibi kalkıp indirilmiş ise bilgisayarı dinlendirmeyi düşünüyorum. Bıraksam bir sorun olur mu? Veya bırakayım fakat şunları şunları vs. yap diyeceğiniz bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.