Gece bilgisayarı açık bırakmak

Geceleyin ebeveynlerinden biri kalkarsa sabaha kadar PC oynamış damgası yersin. Bir keresinde bende açık bırakmıştım babam gecenin köründe bir tokat çakmıştı bir de uyuyor numarası yapıyor diye.(Uyumuştum gerçekten)

Geceleyin ebeveynlerinden biri kalkarsa sabaha kadar PC oynamış damgası yersin. Bir keresinde bende açık bırakmıştım babam gecenin köründe bir tokat çakmıştı bir de uyuyor numarası yapıyor diye.(Uyumuştum gerçekten)

Bende mousepadle kasanın üstünü kapatıyorum ışıklar belli olmasın diye.

Arkadaşlar şu an da GTA 5 indiriyorum ve 95 GB'dan 40'ı inmiş bulunmakta, az sonra yatacağım ve bilgisayarımı açık bırakıp yarın saat 10-11 gibi kalkıp indirilmiş ise bilgisayarı dinlendirmeyi düşünüyorum. Bıraksam bir sorun olur mu? Veya bırakayım fakat şunları şunları vs. yap diyeceğiniz bir şey var mı?
Bilgisayar canlı bir şey değil ki dinlenmesine gerek yok.
İş yerlerinde 7/24 açık bilgisayarlar var sadece elektrik kesilince kapanıyorlar :D.

Arkadaşlar şu an da GTA 5 indiriyorum ve 95 GB'dan 40'ı inmiş bulunmakta, az sonra yatacağım ve bilgisayarımı açık bırakıp yarın saat 10-11 gibi kalkıp indirilmiş ise bilgisayarı dinlendirmeyi düşünüyorum. Bıraksam bir sorun olur mu? Veya bırakayım fakat şunları şunları vs. yap diyeceğiniz bir şey var mı?
Hiçbir şey yapılmadığında bilgisayar belli bir sürede kendi kendine kapanıyor o ayarları kapattığından emin olup açık bırakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı