Bir Instagram yorumunda gücü BIOS pilinden alıp gece 3'te bilgisayarı bağırttığını okumuştum![]()
Sanırım bunca insanın gülüp kahkaha atıp yalanlamasını göstermeme rağmen, başka kaynaklardan 50 kanıt göstermeme rağmen fiş çekiliyken bilgisayarın açılamayacağına yine inanmayacaklar........ Neyse bu okuldaki cahillerle pek tartışmaya girmeyeyimKanka hangi virüs söyle de evin elektrik hattını kasaya çekeyim.
Fişin çekili olup, PC'nin açıldığı yere patladım.
Sanırım bunca insanın gülüp kahkaha atıp yalanlamasını göstermeme rağmen, başka kaynaklardan 50 kanıt göstermeme rağmen fiş çekiliyken bilgisayarın açılamayacağına yine inanmayacaklar... Neyse bu okuldaki cahillerle pek tartışmaya girmeyeyim![]()
![]()
Instagram TikTok kullanmıyorum ama çok çok yüksek ihtimal bizim okuldaki cahiller de oralardan duymuşturBen 10'un saatte böyle çalışıyor ne sandın.
Kanka bu şey değil mi ya Instagram'dan pov: Bu virüs pcne girmiştir videosunu izleyen tayfa yorumları okurken kahkaha atmıştım ciddi ciddi anlatıyorlar bir de.
Instagram TikTok kullanmıyorum ama çok çok yüksek ihtimal bizim okuldaki cahiller de oralardan duymuştur![]()
Instagram TikTok kullanmıyorum ama çok çok yüksek ihtimal bizim okuldaki cahiller de oralardan duymuştur![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.