Gece bir anda uyanıp bir şeyler görmek

Alperen Bastan

Kilopat
Katılım
19 Mayıs 2017
Mesajlar
141
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Abilerim öncelikle selamlar. Yaklaşık 6 aydır geceleri uyanıp hareket eden örümcek görüyorum. Bu gece ilk defa büyük böcek görüp evi ayağa kaldırdım. Artık uyuyamıyorum. Bir daha görmek istemiyorum. Bir yandan da abimin her seferinde bana aşağılayıcı gözde bakması benim sinirlerimi bozuyor. Var mıdır bunun bir çözümü? Yakında psikoloğa gideceğim. Eğer tabii açıksa. Bir de yaşım 17.
 
Örümceklerle ilgili bir fobin var sanırım. Bilinçaltına da bu yerleşmiş. Rüyalarımızda, bilinçaltımızda ne varsa genellikle onu görürüz. Çok uğraştığımız, haşır neşir olduğumuz, kafaya taktığımız ne varsa, akşam yatarken de rüyamızda gün içinde uğraştığımız bir durumu görmek çok olası. Boş kafayla uyumayı deneyin. Ya da bir psikoloğa gidin. Belki bir hap verebilir.
 
Ben bir zamanlar evin salonunda oturan yaşlı birini görüyordum. İlk zamanlar korkuyordum. Sonrasında Selam verip geçmeye başladım. Alıştım ve görsemde normal bir şeymiş gibi geliyordu. Doktora gittiğimde yarı uylu felci gibi bir bir durum olduğunu söyledi ve uyku saatlerimi düzene sokmamı istedi. Gerçekten de işe yaradı. 4-5 sene oldu en ufak bir şey yaşamadım.
 
Ben tekerlekli sandalyede kadın görüyordum hiçbir şey yapamıyordum bağırmaya çalışıyordum sesim çıkmıyordu ellerimi kontrol edemiyordum ürkütücü.
 

Geri
Yukarı