Gece gördüğüm varlık nedir?

Aklıma niye The Flash'ın ilk bölümü geldi yahu.

Rüya ile gerçeği ayırt edebilemeyecek kadar akılsız değilim

İzlediğin veya gördüğün şeylerden etkilenmişsin hocam, yoksa hiçbir şekilde varlık saniyeler içerisinde kaybolamaz. Size "akılsız" diyen yok ancak yanlış görmüş olabilirsiniz diyen var. Bir cismi/nesneyi insana benzetmiş olabilirsiniz ayrı durum.

Belli ki öylesin. Maskeli bir cinin gece senin odanda seni korkutmak için olacağını sanmıyorum. Ayrıca gözünde ki perde kalkmadığı sürece cinleri göremessin.

Önümde duran şeyi nasıl nesneye benzetebilirim açıkla.

Belli ki öylesin. Maskeli bir cinin gece senin odanda seni korkutmak için olacağını sanmıyorum. Ayrıca gözünde ki perde kalkmadığı sürece cinleri göremessin.
Arkadaşların dedikleri doğru o cismin bir cin olabileceğini bile düşünmüyorum beyniniz görmek istediğiniz şeyi görür onları düşünürseniz normal olarak rastgele bir şeyi korkunç bir şeymiş gibi görebilirsiniz ki onları zaten göremezsiniz sadece rüya aleminde görebilirsiniz bu da rüya gördüğünüzün en büyük kanıtıdır.

Ayrıca siz yüksek ihtimalle dalga geçmek için böyle bir konu açmışsınız ya da yaşınız küçük çünkü sorduğunuz soruların hiçbir mantığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…