Gördüğün şey rüya. Ya daha önce hiç rüya görmedin ya da şizofrensin.
Rüya ile gerçeği ayırt edebilemeyecek kadar akılsız değilim

Gördüğün şey rüya. Ya daha önce hiç rüya görmedin ya da şizofrensin.
Aklıma niye The Flash'ın ilk bölümü geldi yahu.İnsansı bir şekli vardı maske takıyordu bu arada her yeri siyahtı gözleri beyazdı ve titriyordu rüyamda koşma sesleri duydum hemen gözlerim açıldı önümdeydi hemen yatalak pozisyondan oturak pozisyona geçtim eğilmiş bana bakıyordu. Gözlerimi kapattım gitti. Olay 3-4 ay önce gece 4 veya 5 de oldu. Gördüğüm şey ne olabilir?
Belli ki öylesin. Maskeli bir cinin gece senin odanda seni korkutmak için olacağını sanmıyorum. Ayrıca gözünde ki perde kalkmadığı sürece cinleri göremessin.Rüya ile gerçeği ayırt edebilemeyecek kadar akılsız değilim![]()
Rüya ile gerçeği ayırt edebilemeyecek kadar akılsız değilim![]()
Belli ki öylesin. Maskeli bir cinin gece senin odanda seni korkutmak için olacağını sanmıyorum. Ayrıca gözünde ki perde kalkmadığı sürece cinleri göremessin.
İzlediğin veya gördüğün şeylerden etkilenmişsin hocam, yoksa hiçbir şekilde varlık saniyeler içerisinde kaybolamaz. Size "akılsız" diyen yok ancak yanlış görmüş olabilirsiniz diyen var. Bir cismi/nesneyi insana benzetmiş olabilirsiniz ayrı durum.
Gece uyku yorgunluğu üzerinizde. Gözlerinizde perde var cinler maske takıp gelmez. Kendinizi özel falan sanmayı bırakın.Önümde duran şeyi nasıl nesneye benzetebilirim açıkla.
Gece uyku yorgunluğu üzerinizde. Gözlerinizde perde var cinler maske takıp gelmez. Kendinizi özel falan sanmayı bırakın.
Gözlerinizde ki perde öldüğünüzde kalkar. O perde olduğu sürece cinleri göremessiniz evinize ben geldim maske ile konuyu kapatın. Hayırlara vesile.Perde nedir?
Belli ki öylesin. Maskeli bir cinin gece senin odanda seni korkutmak için olacağını sanmıyorum. Ayrıca gözünde ki perde kalkmadığı sürece cinleri göremessin.
Arkadaşların dedikleri doğru o cismin bir cin olabileceğini bile düşünmüyorum beyniniz görmek istediğiniz şeyi görür onları düşünürseniz normal olarak rastgele bir şeyi korkunç bir şeymiş gibi görebilirsiniz ki onları zaten göremezsiniz sadece rüya aleminde görebilirsiniz bu da rüya gördüğünüzün en büyük kanıtıdır.İzlediğin veya gördüğün şeylerden etkilenmişsin hocam, yoksa hiçbir şekilde varlık saniyeler içerisinde kaybolamaz. Size "akılsız" diyen yok ancak yanlış görmüş olabilirsiniz diyen var. Bir cismi/nesneyi insana benzetmiş olabilirsiniz ayrı durum.
Bir de hocam arka bahçenizde slenderman adında uzun bi varlık var mı benim evde geziyo 2 gündür hayırlara vesile.Perde nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.