Gece kızlar tarafından kovalandım

Şimdi lafı başka yere çekecekler de dövüldük demişsiniz kızlar boksör falan değilse 2-3 erkeğe karşı pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.

Kanka istesem döverdim linç falan yeriz dedim bir vursam yere yapışacaklar zaten ayrica biraz küçüktüm o zamanlar.
Fazla siddete ve sinirliliğe sahip değildim.
Arkadaşlardan yardim istediydik ama sadece izlediler.
şimdi alayi gelse laf falan yesem umurumda olmaz direk işini bitiririm.

Camdan baktınız mı napiyorlardi bu arada okurken bende korktum.

Yok hocam bakmadım.

Siz bilirsiniz hocam. İnanıp inanmamak size kalmış.

Tipleri nasıl bir şey di? Güzel falan mılar dı? Bir de giydikleri şeyleri söyleyebilir misin? (merak ettim)

Fazla dikkat edemedim. Birinin saçları uzun birininki kısaydı. Biri bol gömlek diğeri bol sweet gibi bir şey giymişti.

Sende üstlerine kossaydin ne olurdu acaba.
2 Deli bir araya gelmemeliydi.
Yok hocam bakmadım.

Siz bilirsiniz hocam. İnanıp inanmamak size kalmış.

Fazla dikkat edemedim. Birinin saçları uzun birininki kısaydı. Biri bol gömlek diğeri bol sweet gibi bir şey giymişti.
Merkez e falan gitseydin, yardım eden olurdu ama böyle daha iyi.

Hayatımda hiç kavga etmedim desem yalan olmaz. Kavga etmeyi de bilmem ben. Şiddete eğilimlide değilim. Sizi bilmem ama ben o tür şeyler yapmam.

Senden çok seni kovalayan kızlara geçmiş olsun acaba dertleri neydi

2 Deli bir araya gelmemeliydi.

Merkez e falan gitseydin, yardım eden olurdu ama böyle daha iyi.

Büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum şu anlık. Zaten büyütmeye çalışsakta elimizde bir delil yok. Allah hidayet versin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…