Maalesef hocam. Değil.
Tipleri nasıl bir şey di? Güzel falan mı lar dı? Bir de giydikleri şeyleri söyleyebilirmisin? (merak ettim)
Maalesef hocam. Değil.
Şikayet et polise o zaman hocam.Maalesef hocam. Değil.
Şimdi lafı başka yere çekecekler de dövüldük demişsiniz kızlar boksör falan değilse 2-3 erkeğe karşı pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.
Camdan baktınız mı napiyorlardi bu arada okurken bende korktum.
Yapay geldi.
Tipleri nasıl bir şey di? Güzel falan mılar dı? Bir de giydikleri şeyleri söyleyebilir misin? (merak ettim)
Kendini savcılıkta bulurdu.Sende üstlerine koşsaydin.
2 Deli bir araya gelmemeliydi.Sende üstlerine kossaydin ne olurdu acaba.
Merkez e falan gitseydin, yardım eden olurdu ama böyle daha iyi.Yok hocam bakmadım.
Siz bilirsiniz hocam. İnanıp inanmamak size kalmış.
Fazla dikkat edemedim. Birinin saçları uzun birininki kısaydı. Biri bol gömlek diğeri bol sweet gibi bir şey giymişti.
Kanka istesem döverdim linç falan yeriz dedim bir vursam yere yapışacaklar zaten ayrica biraz küçüktüm o zamanlar.
Fazla siddete ve sinirliliğe sahip değildim.
Arkadaşlardan yardim istediydik ama sadece izlediler.
şimdi alayi gelse laf falan yesem umurumda olmaz direk işini bitiririm.
Senden çok seni kovalayan kızlara geçmiş olsun acaba dertleri neydiBugün başımdan geçen bir olayı sizlere anlatmak istedim. Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşadım. Allah daha kötüsünü yaşayanlara sabır versin, gerçekten çok korkunç bir durum.
Sabah 8 de evden çıktım. Dershanelerime gittim. Akşam 18.30 da kurslarım bittiği için eve dönmek üzere otobüse bindim. Saat 19.30 civarlarında evin yakınındaki durakta indim. Etrafta kimse yoktu. Hava karanlıktı falan. Önümde sarhoş olduklarını düşündüğüm 2 kız sarmaş dolaş yürüyordu. Sonra birden bana baktılar ve "abi sen mi vardın?" dediler. Ben onları hiç görmemiş gibi sokağa dönüp eve gitmeye devam ettim. Sonra "abi bir şey mi yapacağız sandın, gelsene." deyip kovalamaya başladılar. Bende eve doğru koşmaya başladım. Apartmana girerken arkama baktığımda hala koştuklarını gördüm. Apartmanın kapısını kapayıp evin kapısını yumrukladım. Öyle böyle girdim eve. Zaten yorgundum iyice bir şaşkına döndüm açıkçası.
Uzaktan okurken komik gelebilir. Şu an okurken ben bile sırıtıyorum açıkçası. Fakat gece hiç tanımadığınız 2 psikopatın sizi koşturması gerçekten çok korkutucu oluyor.
2 Deli bir araya gelmemeliydi.
Merkez e falan gitseydin, yardım eden olurdu ama böyle daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.