Gece nasıl istenilen saatte uyanılır?

wherwismymnd

Centipat
İyi akşamlar, telefondan kurduğum alarm bazen çalmıyor veya alarma uyanamıyorum. Uyanmak için daha etkili bir yöntem kullanan var mı?

Seni en rahatsız eden sesi alarm sesi olarak kaydet ve telefonu biraz uzağına koy, telefon sesi bir zaman sonra uyandırmaya başlar seni illaki. Uyandığın zaman da telefonu kapatmak için ayağa kalkman gerekeceği için daha da yatmazsın geri herhalde diye tahmin ediyorum

Seni en rahatsız eden sesi alarm sesi olarak kaydet ve telefonu biraz uzağına koy, telefon sesi bir zaman sonra uyandırmaya başlar seni illaki. Uyandığın zaman da telefonu kapatmak için ayağa kalkman gerekeceği için daha da yatmazsın geri herhalde diye tahmin ediyorum
Yok hocam alarm çalınca uyanmıyorum gözlerimi bi açsam ayağa kalkacağım da uyanmıyorum sorun orada. Alarm sesini değiştirmeyi denemedim onu deneyeceğim teşekkürler.

sıcak yataktan kalkmak için vücuduna yeterli uyarıyı yapmalısın.

Kardeşine söyle her sabah mesela sahur vakti yüzüne soğuk su döksün bir çay bardağı. Yatak kurur merak etme.

Birkaç gün böyle devam et alarmsız aynı saatte kalktığını fark edeceksin. Bir zaman sonra su dökmeyi bilebilir istediğin saatte kalkarsın.

Bir de alarm sesini değiştir.

Uyandığın anda yataktan fırla sıcacık yorganın içinde durdukça kalkamazsın.

Yok hocam alarm çalınca uyanmıyorum gözlerimi bi açsam ayağa kalkacağım da uyanmıyorum sorun orada. Alarm sesini değiştirmeyi denemedim onu deneyeceğim teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bunu deneyin alarm sesi olarak ciddi bir fark yaratacaktır eminim :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bunu deneyin alarm sesi olarak ciddi bir fark yaratacaktır eminim :D

Hocam bu ses ile alarmı kurarsam sabaha diri çıkacağımı zannetmiyorum 😀.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı