Gece odamda sesler duyuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şaka değil fakat bende bir kere yatağımın kenarında sigara içen Captain Price'i görmüştüm

Uyumadan önce 37.851 defa kış kiş cinler demek faydalı olur sanırım kankam bu durum devam ederse konu açarsın zaten yardımci oluruz.

Okurken sanki bize beddua ediyormus gibi geldi bana.

Hiç mi merak edip bakmadın bu sesler ne diye? Hayalet tutup seni yerden yere vurmaz korkma. Bir daha olduğunda kalk bak hem için rahatlar hiçbir şey olmadığını görünce.

Eğer müslümansanız uyumadan önce Ayet-el Kürsi okuyup şüphe duymadan uyumaya çalışın. Bir süre sonra paranoyaklığa dönebilir çünkü. Tekrar yaşadığınız zaman telefonla video kaydı almaya çalışın, eğer gerçekten sesliyse yastığınızın altında bile o sesi az da olsa kaydedebilirsiniz diye düşünüyorum. Kendiniz yastığın altına koyup yürüyerek kaydedip kaydetmediğini test edebilirsiniz.

Size inanıyorum, başıma çok daha kötüsü geldi ve gözümle gördüm. Dua okuyun, sizinle uğraşacak olsalar daha kötü şeyler olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…