KorkmuşHamster
Hectopat
- Katılım
- 24 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 1.108
- Çözümler
- 25
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam şaka değil fakat bende bir kere yatağımın kenarında sigara içen Captain Price'i görmüştümYaklasik 6 ay once basladi bu olay. Gece 4 gibi telefonuma bakarken aniden kapinin onunden ayak sesi geldi ve sanki minik birisi yuruyormus gibi ayak sesleri geldi, sonra yatagimin basinda biraz bekledi ve geri gitti. Cok nadir yasiyorum, en son dun gece yasadim. Daha yeni yatmistim bir dakika falan olmustu, aniden ayak sesleri geldi. Yerler tahta parke oldugu icin catir cutur sesler geliyor ve o varligi hissediyorum, hatta hareket etme sesini de duyabiliyorum. Aşırı derecede korktum ama hiç aldiris etmedim ve uyumaya calistim. 5 dakika kadar boyle devam etti, bazen koridordan ayak sesi geliyor bazen yatagimin dibinde.
Bunu aileme defalarca anlattim ama her defasinda sanki varliklarini yalanlayarak bahane uretip beni itelediler. Ailemin bu umursamazligi sinirimi bozuyor, sirf bu yuzden geceleri uyuyamiyorum, bazen korktuğum icin hava aydinlanana kadar isigimi acik birakiyorum. Illaki bunu da yalanlayip hayal gordugumu iddia edenler olacaktir, umarim bu kisilerin basina da gelir cunku duyduklarim hayal falan degil bilincim tamamen acikti.
Bu cinlerden veya varliklardan nasıl kurtulurum? Gercekten sinir olmaya başladım aniden yatagimdan kalkip tekme tokat girismek istiyorum.