Gece Pazarından Fatih Guardian alınır mı?

1030 vp Fatih Guardian geldi, sizce alınır mı? Çok sık olmasa da kullandığım bir silah Guardian. Fiyatı da çok iyi.
Kişisel tercih meselesi. Ona bakarsak mantıklı düşününce hesaba Guardian için skin almak mantıksız. Çünkü kullanan kişi sayısı çok az. Ama sonuçta seviyorsanız alın.
 
Kişisel tercih meselesi. Ona bakarsak mantıklı düşününce hesaba Guardian için skin almak mantıksız. Çünkü kullanan kişi sayısı çok az. Ama sonuçta seviyorsanız alın.
Aslında phantom istiyordum gelmedi. Mağazama geliyor güzel phantomlar ama vp zammından sonra 1000 vp ile 1775 veya 2100 vp arasındaki fark çok gelmeye başladı.

Bu silahı ben kullanmayı seviyorum ama skin için para yatırmaya değmez sanki.
Hocam 2. bölüm 2. kısımdan beri sürekli oynuyorum daha önce de yatırdım.
 
Spectrum, Magepunk veya Recon tercih ederdim şahsen illaki alacaksam.
Hocam zevk meselesi ama bana göre Fatih bunlardan daha iyi bir Guardian skini.
Guardian pahalı bir silah. Kullanımı ise Bulldog gibi çok çeşitli olmadığı için hızlı oyunda çok efektif olmuyor. Hesaba yatırım yapacaksanız tercih meselesi tabii.
Haklısınız hocam. Skin güzelliği olarak baksam zaten alırdım ama sizin de dediğiniz gibi her haritada kullanılamadığı için emin olamıyorum.

Valorant'ı bir gün bırakırsaniz skinlere verdiğiniz paraların üstüne soğuk su içeceğinizi biliyorsunuz değil mi? CS2 olsa skinleri satarsın ama Valorant öyle değil galiba.
Hocam yüzlerce belki binlerce saat oynadığım oyun için biraz para vermek canımı sıkmaz. Bunu alsam bile toplam harcamam 1k civarı oluyor zaten, çok yatırmıyorum. Cs2 hiç benlik olmadığı için skinini de almam CSGO zamanından birkaç ucuz skin var o kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı