Selam dostlar. Yeni gelen gece pazarinda aermondir buldock Gaia Guardian, Gaia bıçak çıktı, güzel diyebileceğim. Sizce hangisini alayim. Bıçak olarak şu an tork var bp bıçağı. Buldockla Guardian'da bp skini.
Hocam tork setinden nefret ederim bu yüzden bence bıçak alın.
Gaia bıçağının çekiş animasyonu güzeldir, indirimide iyiyse alabilirsiniz. Ben bugün ghostunu aldım gayet güzel.Neden hocamtork bıçağını ilk aldığımda sevmiyordum ama şu an ısındım. Tabii ki gaia daha iyi ama Guardian'la bıçak arasında kaldım. Guradiandada torkun geldiği zamanki skin var.
Gaia bıçağının çekiş animasyonu güzeldir, indirimide iyiyse alabilirsiniz. Ben bugün ghostunu aldım gayet güzel.
O zaman biraz daha bekletebilirsiniz daha çok seveceğiniz bıçaklar gelebilir mağazanıza. Ama yine de fena değil 3k, zaten bıçaklar pahalı genelde.3000'e düşmüş çok az indirimi vardı.
Neden hocamtork bıçağını ilk aldığımda sevmiyordum ama şu an ısındım. Tabii ki gaia daha iyi ama Guardian'la bıçak arasında kaldım. Guradiandada torkun geldiği zamanki skin var.
O zaman biraz daha bekletebilirsiniz daha çok seveceğiniz bıçaklar gelebilir mağazanıza. Ama yine de fena değil 3K, zaten bıçaklar pahalı genelde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.