Gece pazarınız nasıl?

Son 1 yıldır Gece Pazarı'na Asil Karambit gelsin diye sadece Valorant'ı gece pazarında indirip sonrasında gelmeyince siliyordum sonunda geldi be ancak ben pek Valorant oynayan birisi değilim sizce Asil Karambit'i almaya değer mi?

Eki Görüntüle 1821810

O fiyata almaya deger, guzeldir. Eski olsa bile premium hissetiriyor. Keske bana da gelse alsam. Daha hala oyuna girmedim, girince atacagim pazari.

O fiyata almaya deger, guzeldir. Eski olsa bile premium hissetiriyor. Keske bana da gelse alsam. Daha hala oyuna girmedim, girince atacagim pazari.

Hocam bende 1 yıldır bekliyordum normalde Valorant'ı sevmem ancak sırf bu skin için her Gece Pazarı döneminde oyunu indirip siliyordum son gelişinde vplere zam gelmemişti yükleyecektim dedim ulan zaten Asil Karambit gelmiyor boşuna yanmasın para bu sefer de şansıma Asil Karambit geldi.

Ana hesap:

1686824331186.png

Bu yağmacı Phantom diğer gece pazarında gelmişti ve almıştım, iade etmiştim tekrar gelmiş. Ben iyon spectre falan bekliyordum. Benim için kötü bir pazar.
2. hesap:

1686824690849.png

3. hesap:

1686824763545.png

4. hesap:

1686824827358.png

5. hesap:

1686824925436.png

Son düzenleme:
VP çok pahalanmış ya zar zor Asil Karambit'i yılda bir geldiği için alacağım inşallah onun dışında Valorant skinleri bana manasız geliyor.

Ancak sizce Asil Vandal alınır mı? Bana çirkin gelmiş olsa da eğer zor bulunan bir eşya ise alabilirim.

Asil Vandal'ı bence al. Hesap satın alırken Asil Vandal ile gaia vandal arasında kaldım. Ben alana kadar Asil Vandal'lı olan satıldı. Ben de gaia vandallı hesabı aldım. Asil ilk başta bana da eski ve sıkıcı gibi geldi ama pişman oldum almadığıma. Asil gerçekten bence oyunun en iyi vandalı. Öldürünce çıkan ses çok güzel, efektler ve görünüş efsane. Hiç beklemeden al derim.

Gece pazarım berbat champions 2023 bıçağı veya vandalı alınır mı? Ne dersiniz?
Hesap mı alıcaksınız hocam?

Son düzenleme:
Asil Vandal'ı bence al. Hesap satın alırken Asil Vandal ile gaia vandal arasında kaldım. Ben alana kadar Asil Vandal'lı olan satıldı. Ben de gaia vandallı hesabı aldım. Asil ilk başta bana da eski ve sıkıcı gibi geldi ama pişman oldum almadığıma. Asil gerçekten bence oyunun en iyi vandalı. Öldürünce çıkan ses çok güzel, efektler ve görünüş efsane. Hiç beklemeden al derim.

Hesap mı alacaksınız hocam?

Ne alaka hocam?

Hesap mı alacaksınız hocam?

Asil Karambit aldım hocam ben oyun çıktığından beri onu istiyordum ancak pek oynama fırsatım olmadı sınavdan sonra inşallah. Asil Vandal için yaklaşık 200 TL bence biraz fazla ayrıca CS'de olunca sıkılırsan satabiliyorsun onu satma yok o yüzden bence gerek yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı