Anahtarlı priz kullanıyorum fakat prize farklı cihazlarda bağlı olduğu için telefon gibi, düğmeden direk kapatamıyorum prizi. PSU kablosunu çekmek zorunda kalıyorum.
Eski binada yada binanın elektirik giriş çıkışlarında sorun varsa yada bölgede sürekli elektirikle alakalı sorun oluyorsa sıkıntı olabilir, aksi takdirde sürekli pirizle falan uğraşılmaz,onu geçtim aldığımız ürünler artık daha teknolojik psu'nun anakartın elektirikle ilgili koruma sertifikaları oluyor o yüzden çok takılmamak lazım
Hazır konu açıkken, tunçmatik akım korumalı 5li priz aldım. Bilgisayarı kapattıktan sonra psu'nun güç düğmesini kapatmadan direkt olarak prizdeki güç düğmesini kapatsak bir zararı olur mu bilgisayara? (Fişleri çekmiyorum sadece prizdeki güç düğmesini kapatıyorum.)
Oturduğunuz yerde böyle bir sorun varsa sorunu kökten çözün. Gidin bir regülatör alın sistemin en başına taktırın tüm devreyi ve ona takılı olan her şeyi koruyun.
Oturduğunuz yerde böyle bir sorun varsa sorunu kökten çözün. Gidin bir regülatör alın sistemin en başına taktırın tüm devreyi ve ona takılı olan her şeyi koruyun.
Bilgisayar UPS'e, UPS akım korumalı prize takılı. Bilgisayarı kapatınca PSU, UPS ve akım korumalı priz sırasında akımı kesiyorum. Bulunduğun yerde çok dalgalanma oluyorsa ve maddi durumda sıkıntı yoksa eve regülatör de taktırabilirsin.