Gece saatlerinde hız düşmesi

mohan41

Kilopat
Daha fazla  
VR 600 V2 modemim vardı LAN portları arızalanınca servise gönderdim onlarda VR 600 V3 ile sıfır değiştirip gönderdiler.
Yeni modem geldiği ilk günden beri akşam 19 - 20'den sonra hızım 30'lardan 1 2'lere düşüyor reset atıyorum düzeliyor. Sonra tekrar bazen 0'lara düşüyor sayfalar bile açılmıyor ama gündüzleri hiçbir problem yok.
Arıza kaydı açtım 1 aydır ugrasıyorlar hiçbir şekilde sorun giderilmedi sonra arkadaşımın Keenetic marka modemi aldım hiçbir sorun yok. Gece gündüz sabit 30 Mbit hız geliyor.
Aynı modemin v2'si sorunsuzken V3 nasıl oluyorda sadece geceleri ortalama 12 saatlik kullanımdan sonra problem cıkarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom alt yapı çalışması yapıyor olabilir mi? Bende benzer sorun yaşamıştım. Genelde gece saatlerinde kesinti yapıyorlardı. Bir kaç ay ara ara kesintiler, yavaşlamalar olmuştu. Türknet'in sayfasından arıza kaydı oluşturmaya çalışınca bakım çalışması olduğu görünüyordu.

Bir türlü anlamadım modemde sorun olsa neden gündüz problemsiz çalışsın akşam bozulsun.

TT kaynaklı olsa Keenetic modemdede olması lazım aynı sorun.

Türk Telekom'un sıkıntısı herhalde. Sabah internet hızlıyken akşama doğru yavaşlamaya başlıyor.

Bir türlü anlamadım modemde sorun olsa neden gündüz problemsiz çalışsın akşam bozulsun.

TT kaynaklı olsa Keenetic modemdede olması lazım aynı sorun.
Kendi sorunuza kendi cevabınızı vermişsiniz zaten, telekom kaynaklı değilmiş, modemi değiştirmişsiniz modem kaynaklıymış yani sorun çözülmüş olmuş, modemi garantiye gönderin...

Kendi sorunuza kendi cevabınızı vermişsiniz zaten, Telekom kaynaklı değilmiş, modemi değiştirmişsiniz modem kaynaklıymış yani sorun çözülmüş olmuş, modemi garantiye gönderin...

Yok modemden oldugunu biliyorum ancak neden gündüz sorunsuzken gece böyle bir problem cıkarıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı