Gece Taksiler çalışıyor mu?

Daryl1dx

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2018
Mesajlar
2.915
Makaleler
1
Çözümler
19
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta da belirttiğim üzere, geceleri taksiler herhangi bir belge gerektirmeden çalışır mı acaba? Gece saat 3 civarı Ankara Otogarı (AŞTİ) gitmem gerekiyor da.. Konu hakkında hiç bir bilgim yok... Yaş konusunda falan sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 22 Yaşım.
 
Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta da belirttiğim üzere, geceleri taksiler herhangi bir belge gerektirmeden çalışır mı acaba? Gece saat 3 civarı Ankara otogarı (aşti) gitmem gerekiyor da. Konu hakkında hiçbir bilgim yok... Yaş konusunda falan sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 22 yaşım.

05:00'a kadar hizmet veriyorlar galiba.
 
Sayfada yer alan son bilgilere göre; halen 21.00-05.00 saatleri arasında tüm Türkiye’de sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor, ancak “Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Kişiler Listesinde” yer alıp almadığınızı bilmiyorum. Eğer o saatlerde sokağa çıkmak için elinizde bir belge yoksa ceza alabilirsiniz.
 
Hocam ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim. Umarım ceza yemem ya :D Benim için gerçekten önemli birisini karşılamam gerekiyor, onun için gidiyorum. Sonra tekrar döneceğim evime zaten umarım polis amcalar ceza yazmaz :D
 

Geri
Yukarı