Gece yaşadığım garip olay

Bende, ışıklar kesilince freddy gelecek sanıyordum. Bu yüzden panikatak geçirdiğim oluyordu

Yorgunluktan dolayı olmuş gibi. Ha, tabii ürkütücü şeylere de yorabiliriz. Cin falan... zaten işleri güçleri yok seninle uğraşacaklar. Çok düşük bir ihtimal.
Bende yorgunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum ama böyle düşünsem bile insanın içi doğal olarak tedirgin oluyor.

Karabasan vakasına benziyor sen aslında uyuyordun RAM uykusundaydın kabusla RAM uykusu karışmış olabilir evrim ağacının karabasan videosunu izle anlarsın olayı.

RAM değil REM. Uyku sırasında gözün hızlı şekilde amaçsız hareket etmesi. Rüya bu evrede görülür.

Bende yorgunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum ama böyle düşünsem bile insanın içi doğal olarak tedirgin oluyor.
Dediğim gibi, kafanızı o konudan uzaklaştırmaya çalışın. Kendinize bunun daha mantıklı bir açıklaması olduğunu söyleyin. Yatmadan önce sevdiğiniz şeyleri izlemenin belki yardımı dokunur.

He ben de yaşadım bir şey yok onda. Arada uğruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…