Gece yaşadığım garip olay

518370

Decapat
Katılım
26 Ocak 2022
Mesajlar
19
Hafta içi okuldan gelmiştim ve yorgunluktan dolayı saat 22.30 civarı uyumuştum sonra okul ile ilgili bir rüya gördüm ardına saat 24.00 civarında birden uyandım yatağımın sol ayağımın yanında siyah bir şey vardı ( silüet tarzı) korkudan mıdır anlamadım ellerim ve ayaklarım karıncalanmaya başladı böyle olunca gözümü kapadım açmaya cesaret edemedim bir iki dakika sonra açtığımda hiçbir şey göremedim. Sizce ne yaşamış olabilirim?
 
Son düzenleme:
Halisülasyon olabilir. Bir şeyden çok korkmuşsanız belki olabilir. Bende yaşamıştım küçükken oynadığım korku oyununun halisülasyonunu görmüştüm ekraf zifiri karanlıktı. Sonra ışığı bulamadım ve korkudan pencereyi kırmıştım :D.
 
bende gece görümüştüm karabasandır
çok korkunçtu

böyle birşeydi
ruhemici-00.jpg
 
Karabasan vakasına benziyor sen aslında uyuyordun RAM uykusundaydın kabusla RAM uykusu karışmış olabilir evrim ağacının karabasan videosunu izle anlarsın olayı.
 
Yorgunluktan dolayı olmuş gibi. Ha, tabii ürkütücü şeylere de yorabiliriz. Cin falan... Zaten işleri güçleri yok seninle uğraşacaklar. Çok düşük bir ihtimal.
Hocam, bu tarz konulara (cin, ruh vs.) pek fazla kafayı takmayın. Belli bir yerden sonra beyniniz o kadar çok oraya odaklanacak ki olmamış bir şeyi dahi olmuş gibi gösterecek.
 

Geri
Yukarı