Geceleri baktığım şeyler yok oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Roxor

Megapat
Daha fazla  
Gerçekten yok olmuyor. Gözüm odaklandığım yeri görememeye başlıyor. Masada ki kumanda,koltukta ki yastık gibi. Tv ışığından dolayı göremediğimi düşünüyordum ama sadece baktığım yeri göremiyorum. Doktora gitmeli miyim ?

Uyku sersemliğidir ama git sen doktara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer baktığın yerde sarı veya turuncu bir gölge varsa gidebilirsin. Eğer elektronik olmayan bir yere yarım saat bakıp sonra diğer yerlerde sorun yoksa yakından ekrana bakma göz bozulmaları olabilir. Eğer 1/1.5m uzaktaki yazıyı tam okuyamıyorsan doktora git.

Eğer baktığın yerde sarı veya turuncu bir gölge varsa gidebilirsin. Eğer elektronik olmayan bir yere yarım saat bakıp sonra diğer yerlerde sorun yoksa yakından ekran'a bakma göz bozulmaları olabilir. Eğer 1/1.5m uzaktaki yazıyı tam okuyamıyorsan doktora git.

Gözlük kullanıyorum.

Karanlık bir mekanda gözlerinizi uzun süre kırpmadığınızda mı oluşan bir durum bu? Astigmat veya göz kayması var mı?

2 gündür yaşıyorum. Astigmatım var, göz kaymam yok. Karanlıkta tv izlerken olan bir şey genelde. Gözümü kırpıp kırpmadığımın farkında değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözlük kullanıyorum.
Bu duruma gözlük numarası ve rengi de önemli. Doktoruna gidip gözlük numaranı kontrol etsinler. Göz kontrolünü de yapsın. Ek olarak kulak burun boğaza gitsen iyi olur. Şikayet olarak "kulak içi kontrol, gerekirse MR çekilmesini" iste.

Bu duruma gözlük numarası ve rengi de önemli. Doktoruna gidip gözlük numaranı kontrol etsinler. Göz kontrolünü de yapsın. Ek olarak kulak burun boğaza gitsen iyi olur. Şikayet olarak "kulak içi kontrol, gerekirse MR çekilmesini" iste.

Numaralarım 2.75 ile 2.50. Rengi derken baktığım yerde renk göremiyorum. Baktığım şeyi göremiyorum. Epilepsim olduğu için biraz tırsmış durumdayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı