KS KS Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 27 Nisan 2021 #21 Doin dedi: Kilo problemi var mı? Bel çevresinde yağ? Şurekli su içme istegi? Yemek sonrası ellerde yanma hissi veya titreme? Yemek sonrası mayışma, yorgunluk, uyku? Şişkinlik? Bu belirtiler varsa kan degerlerini kontrol ettirmen de fayda var. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şükür hiçbiri yok sorun çıkmıyor ama uyuyamıyorum o zaman da mutfağa git gel yapıyorum.
Doin dedi: Kilo problemi var mı? Bel çevresinde yağ? Şurekli su içme istegi? Yemek sonrası ellerde yanma hissi veya titreme? Yemek sonrası mayışma, yorgunluk, uyku? Şişkinlik? Bu belirtiler varsa kan degerlerini kontrol ettirmen de fayda var. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şükür hiçbiri yok sorun çıkmıyor ama uyuyamıyorum o zaman da mutfağa git gel yapıyorum.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #22 Ben de bir de canım sıkılınca yemek yeme var. Canım sıkılır, hemen dolabı açarım. En kötü bir kahve içerim.
Ben de bir de canım sıkılınca yemek yeme var. Canım sıkılır, hemen dolabı açarım. En kötü bir kahve içerim.
KS KS Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 27 Nisan 2021 #23 Bende ciddi ciddi oturup yemek yemiyorum zaten ekmek arası bir şey falan açlığı dindirsin diye. Ciddi ciddi yiyenlere Allah yardım etsin :/ yuvacıklı dedi: Ben de bir de canım sıkılınca yemek yeme var. Canım sıkılır, hemen dolabı açarım. En kötü bir kahve içerim. Genişletmek için tıkla... Kendinize yapacak birkaç hobi daha bulursanız u alışkanlıkdan kurtulursunuz bence. Ama evde de televizyon ve PC oynamak dışında bir şey yok ki be abi
Bende ciddi ciddi oturup yemek yemiyorum zaten ekmek arası bir şey falan açlığı dindirsin diye. Ciddi ciddi yiyenlere Allah yardım etsin :/ yuvacıklı dedi: Ben de bir de canım sıkılınca yemek yeme var. Canım sıkılır, hemen dolabı açarım. En kötü bir kahve içerim. Genişletmek için tıkla... Kendinize yapacak birkaç hobi daha bulursanız u alışkanlıkdan kurtulursunuz bence. Ama evde de televizyon ve PC oynamak dışında bir şey yok ki be abi