Geceleri korkudan uyuyamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş kaç yalnız mı yaşıyorsun? Cinsiyetini sormuyorum lakin benim sana farklı bir önerim olacak. Omzundan eline kadar uzunlukta kırılmayacak ama taşıyabileceğin bir sopayı yatağının yanına koy. Ben yastık altında bıçak saklıyorum ama o da tehlikeli aslında. Şimdilik sopayla işi halledersin ne zaman için daraldı bir ses duydun hemen yanı başındaki o sopayı kavrayıp sık. Bir müddet sonra rahatlayacaksın.

Şimdi bilgisayar başında sabahlamanın kötü etkileri olmuş sana ve uyku düzenin zaten bozuk olduğu için uyuyamıyorsun bu yüzden de beynin sıkıntıdan kendine bir uğraş bulmuş bununla baş etmenin birkaç yolu var.
İlk olarak ışıkla bakma isteğinden ve kapıyı kapatma eğiliminden vazgeçmen lazım ve gözünü kapatıp mantıken bir şey olmayacağını anlaman lazım.
Uykun için akşamları yatmadan kafein içeren şeyler(çay kola kahve) tüketme ve uyku meditasyon uygulamalarını dene ve kendine bir uyku düzeni yarat.
Ve tabii ki uyumadan dua et ve Allah'tan rahat bir gece geçirmeyi ve yaşadığın durumu atlatmayı dene aklına geldikçe düşünmüyorum de ve farklı şeyler düşün bir anda daldığını fark edeceksin sabah kalktığında 2-3 kere başarırsan daha da bir şey olmaz gülerek hatırlarsın olanları.

Sanırım bilgisayar başında sabahladığından uyku düzenin bozulmuş. Bir arkadaşım da aynı senin gibiydi. En sonunda bir kurusıkı aldı tavandan sarkacak şekilde bağladı. Onun dönüşüne bakarken hep uyuyakalırdı.

Sen de bu şekilde bir şeylere odaklan hemen uyuduğunu farkedeceksin.

Yatarken üç Felak üç Nas suresi okuyun bir şey olmaz.
Denerim
Geceleri sokakta biraz yürümeyi dene.
He hocam köpeklerde takılsın peşime kalpten gideyim
Yaş 16, annemle yaşıyorum. Bir sopa bulurum yanıma koyarım %95 rahatlatır beni Teşekkürler
Teşekürler
Kulak tıpası takabilirsin. Patlama sesi nereden gelmiş ki? Yaşadığım şehirde her gece kuru sıkı, havai fişek sesleri var. Alışmalısın bu seslere bence.
Bizim burada hiç gelmezdi böyle sesler. Gece tam 02:30'du öyle bir ses çıkmıştı ki anlatamam. Araba falan patladı veya bir şeylere ateş ettiler diye düşündüm. Ama 2dk kadar sonra cama çıktım yanan bir şey yoktu. Ateş ettiler sanırsam. Teşekkürler önerin için
Kendine bir YouTube videosu seçip MP3 boyutunda indir. Kısık sesle aç, dinleyerek uyursun belki.
Teşekkürler
Teşekkürler

Kulak tıpası takabilirsin. Patlama sesi nereden gelmiş ki? Yaşadığım şehirde her gece kuru sıkı, havai fişek sesleri var. Alışmalısın bu seslere bence.
Bizde de var böyle manyaklar. Tam dalmışken bir ateşliyorlar insanın sövesi geliyor. Onun çözümü de kulak tıpası ama alışınca insan uykusundan asla kalkamıyor.
@catmeister dostum her zaman. Biz bir aileyiz sonuçta ve hep birbirimize yardımcı olmalıyız.

Bende de manyaklık var biraz mesela esrarengiz kasaba izlemiştim bir sefer bölüm beni çok etkilemişti yatamamıştım birkaç gün.

Bu sorun bende de çok uzun süredir. Anca sabaha doğru 4 veya 4:30 gibi uyuyabiliyorum. Yaşını bilmiyorum fakat kendini rahat hissedeceksen odana mutfaktaki bıçaklardan bir tanesini alabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…