Geceleri PC genelde çöküyor

Reckionn

Hectopat
Daha fazla  
Özellikle geceleri hep çöküyor PC neden bilmiyorum. Daha önce olduğu açtığım bir başlık var. 20 dk önce elektrikler gidip geldi. PC'yi açtım monitör açılmadı. Kasada ışık yanıyor ama klavye, mouse, monitör çalışmıyordu. Gücü kapatıp açtım sonra düzeldi. Az önce oyundayım ısım 80'di ama yine de sıkıntı yaşadım. Nedir bu sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle geceleri hep çöküyor PC neden bilmiyorum. Daha önce olduğu açtığım bir başlık var. 20 dk önce elektrikler gidip geldi. PC'yi açtım monitör açılmadı. Kasada ışık yanıyor ama klavye, mouse, monitör çalışmıyordu. Gücü kapatıp açtım sonra düzeldi. Az önce oyundayım ısım 80'di ama yine de sıkıntı yaşadım. Nedir bu sorun?
Öncelikle windows arama kısmına güç planı yazıp giriniz devamı ss dekileri takip edin
1726900869671.png

1726900936108.png
bu ikisini hiç bir zaman yaparsanız çökme dediğiniz olay kalkar diye ümit ediyorum.

PC kapanırken mavi ekran ya da başka bir hata veriyor mu?
bu ilk olduğunda biraz kasmaya başladı sonra çöktü siyah ekran geldi ve ekranda yeşil yırtılmalar oldu. Çoğu zaman işlemciden dolayı gidiyor galiba son zamanlarda iyi değil bilmiyorum.

Öncelikle windows arama kısmına güç planı yazıp giriniz devamı ss dekileri takip edin Eki Görüntüle 2314919
Eki Görüntüle 2314920bu ikisini hiç bir zaman yaparsanız çökme dediğiniz olay kalkar diye ümit ediyorum.
bende dengeliydi yüksek performans yaptım, sonra hiçbir zaman yaptım. Deneyeceğim böyle bakıcam bi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı