Geceleri Technopat daha çok sarıyor

Paronim

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H610M RX 6600 i3 12100F
Meslek
Öğrenci
Hocam geceleri bu saatler kemik tayfa aktif, 300 tane moderatör cümle sonuna nokta koymadık diye taşlamıyor kimseyi, herkes dalgasında, ciddi olan kimse yok, oooh mis. Sabahları öyle değil ama işte öyle bir kargaşa var ki çekilmiyor.

Tahminimce en aktif olduğu saatler yani 19.00 ile 00.00 arası favorimdir, geceleri moderatörlerin büyük bölümü uykuya geçtiği ve yeni konular onaylanmadığından dolayı sabaha kadar aynı konular dönüp dolaşıyor, eğer ki o konular arasında da ilgi ve bilgi alanıma dahil bir konu yoksa ya eski konulardan cevapsız kalanlar var mı diye bakıyorum ya da kafayı vurup yatıyorum :)

Geceleri herkesin kafa 1 Milyon oluyor normaldir sarması. Ben de genelde her yer de gece daha aktif oluyorum zaten. Gece yapılan konuşmalarla sabahki konuşmaların arasında çok fark var.

Bayılırım gece Sosyaline. Her şeyden anlayan kemik tayfa aktif oluyor sadece. Bilgisayarı açmak için hangi tuşa basmalıyım diyen yok. Biosa hangi tuşla girerim diyen yok. Bunun için kavga çıkaran hırtlarda yok. Gece birşeyle uğraşırken aynı zamanda sosyale F5 atıp sohbet etmek sarıyor. (eski sevgilimle konuşurken böyle eğlenmiyordum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı