Geceleri tek başıma yatarken korkuyorum

Tek yatarken ölüm korkusu ve normal korku var yani kalbim atıyor duracak gibi çarpıntı oluyor ölecek gibi korkuyorum. Panik yapıyorum ve normal korkuyorum tek yatarken ama 2 kişi yatarken sorunsuz bir şekilde uyuyabiliyorum. Geçenlerde MR'a girdim bir de en yakın komşumuz da öldü onlarında etkisi var. Bu korkuyu nasıl atlatırım ne olur yardım edin. Ölüm korkusunu nasıl atlatırım?

Üstüne giderek. Bir kere üstünüzü hiç örtmeden yatın, sabah tek parça uyandığınızı gördüğünüz zaman böyle bir şeyden korktuğunuz için kendinize kızacaksınız.

Korkularını hafife alma. Kötü hissetmek çok kötü geliyor şu an. Ancak bu bir sorun ve çözümünü araman da çok güzel. Açık yüreklilikle de söylemişsin. Ben olsam tek başıma uyumak için kısa süreli, alışkanlık olmayacak şekilde çözümler bulurdum. Koridor ışığını açık tutmak ve ya televizyonu açık bırakmak gibi. Bir kaç seferden sonra azaltarak bu sorundan kurtulmaya çalışırdım. Babamı kaybettikten sonra tek yaşamama rağmen 2-3 ay uyumakta zorlandım. Bu şekilde aştım ki hala ışıkları açık bırakırım. Neden bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı