Geceleri yalnız uyuyamamak

Korkularınla yüzleşmen gerek.

Hocam sizin yaşınızda ki çoğu gencin hayali aile evinden ayrılmaktır diye tahmin ediyorum ama siz aile evini bırakın yalnız bile uyuyamıyorsunuz gerekirse psikolojik yardım alıp bu durumu acilen çözün sizde üniversiteyi şehir dışında okuyabilirsiniz.

Yani hocam korkularınızın üstünemi gidin demeye çalısıyorsunuz.

Uyku düzenini bozacaksın. Bir gün sabahla ertesi gün çifte mesai çalışmış gibi yatarsın.

Mümkünse yatağınızın mevkisini değiştirmeyi denediniz mi? Ayrıca oda kapısını aralıklı bırakıp karşı odanın ışığını açıp yatmaya çalışsanız aynı problemleri yaşar mısınız? Kendinizi yorarak uyumaya çalıştınız mı (spor, vücut geliştirme vs.)?

Hocam bir de dün gece garip sesler duydum bilmiyorum böyle kedi mama kapı gibi sesti.

Yerinizde olsam kendime yetecek kadar yemek su falan alıp kendimi o odaya uzun sğre kitler karanlığa alışırdım veya depo gibi yerlere kendinizi kitleyip alıştırın gece mezarlıkda yatmakda olabilir.

Gece karanlıkta otur, uyumadan önce sevdiğin müzikleri aç kafandaki korkuları at.

Denemedim hocam.

Yerinizde olsam kendime yetecek kadar yemek su falan alıp kendimi o odaya uzun sğre kitler karanlığa alışırdım veya depo gibi yerlere kendinizi kitleyip alıştırın gece mezarlıkda yatmakda olabilir.
Gece yatamayan adama mezarlıkta yat diyorsun. Baya güzel çözümmüş hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…