Geceleri yemek yemek zararlı mı?

Bazı insanlarda o mide bizim şirin beynimize "açım la yemek yolla bak vallahi uyuyamam aç" der. Bu durumda adam sabaha kadar uyuyamayıp hayat kalitesi daha da düşüyor. Öneriniz?

Bazı insanlarda o mide bizim şirin beynimize "açım la yemek yolla bak vallahi uyuyamam aç" der. Bu durumda adam sabaha kadar uyuyamayıp hayat kalitesi daha da düşüyor. Öneriniz?
Basit. Yemeği 19-20-21 gibi yemişsen, uyuyana kadar bir 5-6 saat daha geçiriyorsun demektir bu.

Bildiğin 4. öğüne gidiyorsun. Çözüm ne? Erken yat, erken kalk.

@458447
Ben gayet yiyorum, daha 10 dakika önce yedim. Yaklaşık 1-1.5 aydır aynı şekilde yeme-içme düzenim. Herhangi bir zararını görmedim.

Kilo aldırıyor. 1-3 sene içerisinde 20 kilo aldım. Hiç tavsiye etmiyorum.

He he he..
Ben akşam 6 ya kadar 800 lahmacun ekmek fırın yiyorum, 6'dan sonra yemiyorum 1.85 35 kiloyum. 'Akşamları yemeyince nirvana kara delikleri hipotomun da yediklerin kayboluyormuşsssş...'

Özet: Yemeğin saati yok. Sindirim 2 güne kadar sürebiliyor. Şeker hastalığı is caming.

Bu senin gün boyu ne yediğine,kaçta yattığına ve programına bağlı.

Basit. Yemeği 19-20-21 gibi yemişsen, uyuyana kadar bir 5-6 saat daha geçiriyorsun demektir bu.

Bildiğin 4. öğüne gidiyorsun. Çözüm ne? Erken yat, erken kalk.
Şaka gibisiniz hocam. Belki gecelere kadar çalışıyor adam. Herkes erken yatıp kalkmak zorunda mı? Çözüm üretmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…