Ahmet Affan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben geçen sene Microsoft Store'dan 80 liraya Minecraft Bedrock aldım 2022 summer diye bir şey gördüm Java bedava gelecekmiş diye bana gelecek mi yoksa başka bir şey daha mı var?
Merhaba arkadaşlar, ben geçen sene Microsoft Store'dan 80 liraya Minecraft Bedrock aldım 2022 summer diye bir şey gördüm Java bedava gelecekmiş diye bana gelecek mi yoksa başka bir şey daha mı var?
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #2 Java Edition için Mojang sitesi üzerinden satın almanız gerekiyor diye biliyorum. Microsoft Store, Java sürümünü desteklemez bence. Artı 0 Eksi
Java Edition için Mojang sitesi üzerinden satın almanız gerekiyor diye biliyorum. Microsoft Store, Java sürümünü desteklemez bence.
Mega MegaPat Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #3 Minecraft Launcher indirip aldığın hesapla giriş yap belki gelmiştir. Artı 0 Eksi