Geçen yıl alınan iPhone sıfırlanmalı mı?

bayram.celik1

Picopat
FPPRO'nun bir videosunda bir kişi cihazı alıyor birkaç ay kullanıyor sonra sıfırlayınca cihazın iCloud şifresi istediği görülüyor.
Ben de geçen yıl ağustos ayında iPhone aldım. Bir telefoncudan almıştım. Bayağı işlek bir yer. Cihazı alırken tekrar sıfıralayayım dedim, o da "gerek yok, zaten sıfırlayıp veriyoruz." demişti. O videoyu görünce aklıma geldi, ya sıfırlarsam şifre ister mi diye. İstememesi için ne yapmalıyım? Cihazı sıfırlayacağım, depolama alanı da doldu biraz ama şifre ister diye korkuyorum.

FPPRO'nun bir videosunda bir kişi cihazı alıyor birkaç ay kullanıyor sonra sıfırlayınca cihazın iCloud şifresi istediği görülüyor.
Ben de geçen yıl ağustos ayında iPhone aldım. Bir telefoncudan almıştım. Bayağı işlek bir yer. Cihazı alırken tekrar sıfıralayayım dedim, o da "gerek yok, zaten sıfırlayıp veriyoruz." demişti. O videoyu görünce aklıma geldi, ya sıfırlarsam şifre ister mi diye. İstememesi için ne yapmalıyım? Cihazı sıfırlayacağım, depolama alanı da doldu biraz ama şifre ister diye korkuyorum.
Cihazda senin açtığın icloud hesabı yok mu? Sıfırladığın zaman onun şifresini isteyecek.

Fatura varsa sıfırlayabilirsin şifre istese bile sıkıntı olmaz.

Benim hesap var ama hani o videoda onu alan adam da kullanıp sıfırlayınca başkasının şifresini istemiş.

Kendi hesabınsa ve şifreyi biliyorsan sıkıntı olmaz. Videoda büyük ihtimalle adam iCloud şifresini unutmuş ve güvenlik nedeniyle telefon çöp olmuştur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı