Geceye bir şarkı bırak

Saçma sapan insanlarla dolu. Bir oyuna iyi olmaz bence dediğim için 50 kızgın, 34 tepki aldım. Bir de sülaleme sövmedikleri kaldı. Özür de diledim, hala devam ediyorlar.
Haklısınız hocam. Forumun %80'i bir şeylerin ağır fanboyu oldukları için, eleştirdiğimizde kudurdukları için böyle tepkiler vermeleri normal. Bence hiç takılmayın onlara, bırakın kendi hallerine. Devam etmeniz daha doğru olur çünkü forumda sizi sevenler var.

Haklısınız hocam. Forumun %80'i bir şeylerin ağır fanboyu oldukları için, eleştirdiğimizde kudurdukları için böyle tepkiler vermeleri normal. Bence hiç takılmayın onlara, bırakın kendi hallerine. Devam etmeniz daha doğru olur çünkü forumda sizi sevenler var.
Sırf sizin gibi iyi insanlar için kalıyorum. İnsanlara yardım etmek için.

Saçma sapan insanlarla dolu. Bir oyuna iyi olmaz bence dediğim için 50 kızgın, 34 tepki aldım. Bir de sülaleme sövmedikleri kaldı. Özür de diledim, hala devam ediyorlar.

Ben 2 yıl içerisinde ne kıt insanlar gördüm. Tamam deyip geçiyorum bundan sonra. Cahil birisiyle tartışmaya girilmemeli. Ben kimsenin zerre kahrını çekemem. Senin ve diğer herkesin görüşlerine saygı duymak zorundalar. Saygı duymuyorsa bu onun yaptığı saygısızlıktır, insan olsunlar biraz. Konuşunca konuştu oluyoruz sonra ağlaya ağlaya raporlamasını biliyorlar. Boşuna raporlar ama alır cevabını oturur elinde telefon ya da klavyesi her ne ise.

Açıkçası aldığım cezalarda umurumda olmuyor, isterse süresiz yasaklasın çeker giderim umurumda olmaz kimse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalemi düzgün bir abimiz.

Şaka değil. Xbox Series X incelemesi yaptıktan sonra gidiyorum forumdan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam gitmesi gereken kişiler varken sizin gitmeniz mantıklı değil. Üstelik lincin alasını yemiş biri olarak burdayım. Kalın değmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı