- Makaleler
- 14
Haklısınız hocam. Forumun %80'i bir şeylerin ağır fanboyu oldukları için, eleştirdiğimizde kudurdukları için böyle tepkiler vermeleri normal. Bence hiç takılmayın onlara, bırakın kendi hallerine. Devam etmeniz daha doğru olur çünkü forumda sizi sevenler var.Saçma sapan insanlarla dolu. Bir oyuna iyi olmaz bence dediğim için 50 kızgın, 34 tepki aldım. Bir de sülaleme sövmedikleri kaldı. Özür de diledim, hala devam ediyorlar.
Sırf sizin gibi iyi insanlar için kalıyorum. İnsanlara yardım etmek için.Haklısınız hocam. Forumun %80'i bir şeylerin ağır fanboyu oldukları için, eleştirdiğimizde kudurdukları için böyle tepkiler vermeleri normal. Bence hiç takılmayın onlara, bırakın kendi hallerine. Devam etmeniz daha doğru olur çünkü forumda sizi sevenler var.
Saçma sapan insanlarla dolu. Bir oyuna iyi olmaz bence dediğim için 50 kızgın, 34 tepki aldım. Bir de sülaleme sövmedikleri kaldı. Özür de diledim, hala devam ediyorlar.
Şaka değil. Xbox Series X incelemesi yaptıktan sonra gidiyorum forumdan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.