Batıkan Göktuğ Mezda
Kilopat
Daha fazla
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben 17 yaşındayım Adana'dan İzmir'e uçak bileti aldım fakat bileti aldıktan sonra fark ettim ki, kimlikte resim istiyorlarmış. Hemen nüfus müdürlüğüne gittim, yeni kimlik için başvuruda bulundum ve geçici kimliğimi aldım fakat orada bir yazı: "Geçici kimlik belgeleri havaalanlarında kullanılamaz." Ne yapacağımı bilemedim bir kaç kişiye sordum soruşturdum yapabilirsin sıkıntı olmaz dediler kendin fotoğraf yapıştır diyenler oldu
İlginç fikirler geldi fakat en sonunda Vukuatlı nüfus kayıt örneği diye bir belge önerdi bir havaalanı çalışanı. Bu belgeyi alırsam uçuşumda sıkıntı olmayacağını, uçağa binebileceğimi söyledi. Ben yarın tekrar nüfus müdürlüğüne gidip bu belgeyi alacağım ve okuduğum okula da gidip oradan da öğrenci belgemi alacağım. Öğrenci belgesi geçiyor diyorlar fakat öğrenci belgesi değil de öğrenci kimlik kartı vesaire istiyorlar diyen de var. Anlayacağınız aklım çok karışık. Bu işleri bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese iyi geceler, iyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: