frkn03 Picopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #11 Aklıma küçükken cips paketinden çıkan dövmeleri koluma yapıştırdığım geldi ki o zaman ilk okula gidiyordum.
Aklıma küçükken cips paketinden çıkan dövmeleri koluma yapıştırdığım geldi ki o zaman ilk okula gidiyordum.
thisistalip Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 5500 Anakart: MSI B450M PRO-M2 MAX RAM: Corsair Vengeance 2x8 GB 3000MHz DDR4 Ekran Kartı: Gainward GTX 1660 SUPER Ghost GDDR6 6 GB Ekran Kartı Monitör: Viewsonic XG2705 Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #12 TimoLoX dedi: Sen ne anlarsın LAN modadan kofik kofik bu işin duayeni bu adam. Genişletmek için tıkla... Sünepeye bak hele giydiği elbiseye bak şunun tipine bak.
TimoLoX dedi: Sen ne anlarsın LAN modadan kofik kofik bu işin duayeni bu adam. Genişletmek için tıkla... Sünepeye bak hele giydiği elbiseye bak şunun tipine bak.
frkn03 Picopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #13 Hocam tam olarak ne için istiyorsun, kızlara hava mı atacaksın dövmenle?
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 16 Ocak 2022 #14 frkn03 dedi: Hocam tam olarak ne için istiyorsun, kızlara hava mı atacaksın dövmenle? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yılanları çok sevdiğim için öyle kolumda dursun benim içinde anı olur ha hava illaki atarım hele sevdiğim kıza iyi yürürüm böyle
frkn03 dedi: Hocam tam olarak ne için istiyorsun, kızlara hava mı atacaksın dövmenle? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yılanları çok sevdiğim için öyle kolumda dursun benim içinde anı olur ha hava illaki atarım hele sevdiğim kıza iyi yürürüm böyle
frkn03 Picopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #15 emir erdem dedi: Hayır hocam yılanları çok sevdiğim için öyle kolumda dursun benim içinde anı olur ha hava illaki atarım hele sevdiğim kıza iyi yürürüm böyle Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım.
emir erdem dedi: Hayır hocam yılanları çok sevdiğim için öyle kolumda dursun benim içinde anı olur ha hava illaki atarım hele sevdiğim kıza iyi yürürüm böyle Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım.
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 16 Ocak 2022 #16 frkn03 dedi: Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Unutulan detay aile izni. Sanırım taktir alırsam bahanesiyle deneyeceğim.
frkn03 dedi: Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Unutulan detay aile izni. Sanırım taktir alırsam bahanesiyle deneyeceğim.